July 21, 200916 yr Drugari, planiram da izmedju 1. i 10. avgusta odem na par dana na planinu. Prvobitni plan je Durmitor. Backup plan je Fruska gora. Durmitor je prelep (za one koji nisu bili), moze da se ukombinuje sa splavarenjem na Tari ali i bez toga ima destinacija za pesacenje i gledanje i kupanje vise nego dovoljno. Posto je put do tamo ipak veci nego do lepe nase "planine" FG, dolazi u obzir i drugi plan. Na Fruskoj gori bi bilo lepo satorom na ledjima obici jezera, potoke, manastire ... U varijanti 1 imam informaciju da je smestaj sa 3 obroka 11eura po osobi. Razmislite, predlozite, javite se zainteresovani ...
July 21, 200916 yr Durmitor Imas kamp u Ivan Dolu, kod Crnog jezera, prosle godine je cena bila 4 evra. Odlicna polazna tacka za sve planinarske ture. Ne bih vise trosio reci
July 21, 200916 yr Author Bio sam jednom prilikom tamo. Slazem se sa tobom ali ipak trazim saputnika za jednu od dve pomenute destinacije. Lepsa uzbudljivija i primamljivija je Durmitor, ali finansijski , cisto zbog puta, prednjaci Fruska gora. Naravno kriterijum za izbor ce biti i saputnici.
July 23, 200916 yr Author Postavio sam fotke. mozda se neko zainteresuje http://picasaweb.google.com/josip.djurakovic/Durimitor06?feat=directlink