Posted July 22, 200916 yr Mozda je kasno da sad trazim sapAtnika ali ipak- ko pita ne skita Da li neko mozda ide u Budjampestu u petak, tj. da li ce neko vec biti u petak tamo jednako usamljen da se nadjemo i zajedno bazamo po gradu?
July 23, 200916 yr U bem mu... ja vec danima razmishljam o Pesti za vikend... pokusacu da nadjem smestaj... ako mi se posreci eto mene u subotu ujtru u Pesti ako ne krenem u petak posle posla stopom
July 23, 200916 yr Author Eh, izem ga, ja samo u petak u Bp, vec predvece idem dalje :'( Ja cu izgleda i pored pitanja da skitam Btw, zna li neko mozda, (jes' da nije za ovu sekciju) gde ima da se ostavi prtljag na par sati na Z.stanici (ili na nekom drugom mestu) u Bp i poooosto?
July 23, 200916 yr Ima sigurno na Kelety stanici samo nemoj pare da menjas na stanici, tamo deru za kurs... prosetaj par koraka van stanice i nacices menjacnice sa super kursom.
July 23, 200916 yr Author Uh, hvaaala na pametnom savetu, bez toga bih se verovatno zeznula E, hvala sveeemu sto ovaj KPS postoji, sta bih ja bez njega
July 23, 200916 yr možeš da ostaviš prtljag na keleti-pu stanici, imaš velika vrata sa desne strane, tu je ostava za prtljag. koliko se sećam, zimus je koštalo oko 600 ft.
July 23, 200916 yr Author VELIKO HVALA, vrlo korisna informacija i olaksavajuca okolnost- bukvalno Sad bazanje moze da se planira bez tereta na ledjima