Followers 0

BiH, Bijeljina

5 posts in this topic

Zeleo bih da posetim BiH, da osetim njene lepote, medjutim do Sarajeva se putuje 7 sati busom, sto mi j e stvarno mnogo, a i skuplje. VIdeh da je do Bijeljine karta 900 dinara, i da se stize za 2 sata, tako htedoh da pitam:

moze li se osetiti Bosna u Bijeljini, ima li se sta interesatno videti, jeftino prenociti, ili nesto da se kupi sto je jeftiniji kod njih nego kod nas :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konkretno, boravila sam tamo sedam meseci 2001-e godine dok mi je mama tamo radila. Ne znam kako je sada, ali kad sam ja bila zaista se nije imalo nesto posebno videti. Jako malo mesto, i ne narocito interesantno. Pored Bijeljine, isla sam okolo do Zvornika i Brckog i meni je konkretno od ta tri mesta Brcko bilo najinteresantnije i mnogo zivlje od Bijeljine. Sto se smestaja tice, hotel je dosta skup, tako da je najbolja neka druga varijanta.

Sto se kupovine tice, radnjica ima dosta i mogu se naci zanimljive stvari, ali ako zelis da se provedes i vidis nesto vise, obavezno obidji i druga mesta u blizini ako ti je vec mnogo da putujes vise od 2-3 sata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U Bijeljini nema skoro nisto interesantno da se vidi. Jedina preporuka je Etno selo Stanisici par kilometara od Bijeljine koje je jedinstveno u ovim delu balkana. Pogledaj slike na sajtui,sve ce ti biti jasno. Preporuka je u svakom slucaju Sarajevo ili Mostar. Pozdrav.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da,Bijeljina je kao neki dosadan grad u Vojvodini,ali je dobro to etno selo odmah blizu Drine(Granicni prelaz Pavlovic Most),put prema Sapcu,stvarno je super sta je covek napravio!za bolji osecaj idi do Banjaluke,to je pravi grad ili Sarajevo,Mostar,Jahorina i Pale su isto super(ko voli planinska mesta)...Zanimljivo je i Trebinje ali je to skroz na jugu(kao primorski gradic).Brcko je jos manji gradic od Bijeljine ali to sve moze da se vidi u prolazu..na putu za Banja Luku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam nekoliko puta bio u Bijeljini, nije veliki grad, ali za promenu i to je nešto. Ne sviđa mi se ravnica, to me ubija...a u Banja Luci sam živeo neke 4god, ali je to bilo pre dosta vremena...poslednji put sam bio 2008, i mnogo se promenila. Svakako bih preporučio Banja Luku, a do tamo se prolazi kroz dosta mesta...

ah, da...etno selo "Stanišići" svakako treba posetiti, izgleda veoma zanimljivo, nisam bio ali planiram uskoro da idem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0