March 21, 201015 yr oh super, onda ću videti da tako nešto odradim, ovo su ipak malo dugoročniji planovi jer sam se ja sad vratio sa putovanja od 3 nedelje, pa moram da se malo finansijski presaberem
March 21, 201015 yr Author oh super, onda ću videti da tako nešto odradim, ovo su ipak malo dugoročniji planovi jer sam se ja sad vratio sa putovanja od 3 nedelje, pa moram da se malo finansijski presaberem Kazu da je najbolje da odmah po povratku sa putovanja,pocnes da planiras drugo,ja to nisam uradio,kad me je saaaaastaaaavilooooo
March 22, 201015 yr Hahah ajd ako narod tako kaže, onda mora da je tako Ima odma' da krenem da kupujem dolare Nekako mi lepše da štekam u dolarima, više ih bude hahaha
March 23, 201015 yr Author Da,dobio na granici,daju ti u busu formular koji popunis,imao sam srpski pasos.
October 31, 201014 yr Ja sam mislio da idem kraj decembra do recimo 20tog jan ... ima li koga da ide tada ? ili generalno koje su vam rute ... ja nisam nesto limitiran sa vremenom Ideja je da se procunjam tom regijom
November 1, 201014 yr Posto sam nov ovde a slucajno sam sve ovo nasao trazeci sta sve da obidjem na Tajlandu i okolini, hteo bih da kazem svima koji su zainteresovani za put po Tajlandu, Kambodzi, Vijetnamu, Indoneziji i Maleziji da se jave jer ja krecem 2 decembra iz Londonda do Kuala Lumpura i vracam se 27 januara! Ujedno bih voleo, ako neko ima jos neke informacije (sta moram da vidim, gde moram da budem i kada, na sta da obratim paznju...) sem ovih sto sam procitao ovde, da mi ih napise kako bih sto bilje organizovao svoj put! Za sada imam samo kartu u rukama sa svim vizama i zelju da se sto bolje provedem tamo...