September 10, 200916 yr ima li mozda slucajno nekog ko leti wizzom 18.sept iz pariza za temisvar vecernjim letom i onda nastavlja za srbiju, ili ko nekim drugim vecernjim letom stize u temisvar? pitam radi eventualnog organizovanja zajednickog prevoza u srbiju. anybody?
September 10, 200916 yr Moja devojka dolazi iz Rima letom koji stize u 16:20 bar tako pise na WIZZovom sajtu. Evo ja jurim ko lud rumunsku vizu da mogu da je pokupim kolima ali moji drugari iz rumunije nesto iskulirase danas kad sam im trazio pozivno pismo, tako da cu morati da se zapitam da li su mi uopste drugari!? Ako nedobijem vizu imam dve varijante I varijanta da objasnim devojci kako da dodje do Jimbolije i da predje peske pa cu je pokupiti II varijanta da kontaktiram kombi prevoz iz NS-a 20eur je u jedom pravcu (kaze covek da sad pocinje sa ovom turom pa je spreman da ide i po jednog putnika ako treba dok malo nerazradi turu) Kontam da mi ova II varijanta mozda i najpovoljnija
September 10, 200916 yr Author i moja mama htela da vadi vizu da dolazi po mene, i da me vozi nazad 5.oktobra, ali ne znamo koliko je to komplikovano. kad bi tako rekao u ambasadi iskreno zbog cega ti treba viza mislis da ima sanse da daju?
September 10, 200916 yr i moja mama htela da vadi vizu da dolazi po mene, i da me vozi nazad 5.oktobra, ali ne znamo koliko je to komplikovano. kad bi tako rekao u ambasadi iskreno zbog cega ti treba viza mislis da ima sanse da daju? Ja sam danas pricao sa zenom iz konzulata u Vrscu i rekao da mi devojka dolazi i da treba da je pokupim i da mogu da im pokazem njenu elektronsku kartu i zena mi rece da bi ona to prihvatili i izadala mi rumunsku vizu ali kad sam joj rekao da mi devojka do nove godine dolazi jos najmanje 3-4 puta ona je rekla da je to mnogo ulazaka i izlazaka i savetovala da nabavim pozivno pismo. Na kraju me je uputila da idem u BG da vadim vizu posto sam iz NS pa ne pripadam Vrscu tako da idem sutra pa cemo videti kako cu proci.
September 13, 200916 yr i moja mama htela da vadi vizu da dolazi po mene, i da me vozi nazad 5.oktobra, ali ne znamo koliko je to komplikovano. kad bi tako rekao u ambasadi iskreno zbog cega ti treba viza mislis da ima sanse da daju? Ja sam danas pricao sa zenom iz konzulata u Vrscu i rekao da mi devojka dolazi i da treba da je pokupim i da mogu da im pokazem njenu elektronsku kartu i zena mi rece da bi ona to prihvatili i izadala mi rumunsku vizu ali kad sam joj rekao da mi devojka do nove godine dolazi jos najmanje 3-4 puta ona je rekla da je to mnogo ulazaka i izlazaka i savetovala da nabavim pozivno pismo. Na kraju me je uputila da idem u BG da vadim vizu posto sam iz NS pa ne pripadam Vrscu tako da idem sutra pa cemo videti kako cu proci. Jel su ti dali vizu u BG? Pitam zato sto konzulat u Vrscu bi trebao da izdaje vize za gradjane Vojvodine,a ovi u BG obicno nece da primaju...
September 13, 200916 yr Author mi odustali od vize. dok ona ode minimum jednom u vrsac, pa po mene itd, ispasce ista cifra kao za GEU.
September 13, 200916 yr i moja mama htela da vadi vizu da dolazi po mene, i da me vozi nazad 5.oktobra, ali ne znamo koliko je to komplikovano. kad bi tako rekao u ambasadi iskreno zbog cega ti treba viza mislis da ima sanse da daju? Ja sam danas pricao sa zenom iz konzulata u Vrscu i rekao da mi devojka dolazi i da treba da je pokupim i da mogu da im pokazem njenu elektronsku kartu i zena mi rece da bi ona to prihvatili i izadala mi rumunsku vizu ali kad sam joj rekao da mi devojka do nove godine dolazi jos najmanje 3-4 puta ona je rekla da je to mnogo ulazaka i izlazaka i savetovala da nabavim pozivno pismo. Na kraju me je uputila da idem u BG da vadim vizu posto sam iz NS pa ne pripadam Vrscu tako da idem sutra pa cemo videti kako cu proci. Jel su ti dali vizu u BG? Pitam zato sto konzulat u Vrscu bi trebao da izdaje vize za gradjane Vojvodine,a ovi u BG obicno nece da primaju... Pa Cesare je rekao da ce mi dati turisticku vizu na mesec dana sa ostankom od max 8 i to multi i to posle sat vremena objasnjavanja, snebivanja, ma muka mi je od konzulata i viza jojjjjjjjjjjjjjj!!!!! Koliko sam razumeo ove u Vrscu oni su zaduzeni samo za Banat ili samo za pogranicne opstine i generalno imaju mnogo manje kriterijume nego ovi u BG (to mi rece isti taj konzul Cesare inace moj stari poznanik- u decembru nisam hteo da izadjem iz konzulata dok nisam dobio vizu do duse ruku na srce nisam bas imao kompletnu dokumentaciju ali sam imao dobru volju da budem za NG u Bukurestu i dosao sam 3 dana pred NG da trazim vizu)
September 14, 200916 yr Author slobo, koji su ti datumi i satnice ima li 5.oktobar popodne za temisvar?
September 14, 200916 yr slobo, koji su ti datumi i satnice ima li 5.oktobar popodne za temisvar? Na zalost nema 5. oktobar. Sad cu lepo da otvorim temu sa svim mojim putovanjima u narednih 2 meseca, za sada imam 8 a bice ih jos