September 23, 200916 yr Da li neko ima iskustvo na ovoj ili slicnoj relaciji? Da li je tako nesto moguce? (U SLO i IT nisam video ni jednog jedinog stopera na autoputu a presao sam preko 5000km po njihovim putevima tokom jula i avgusta) I na kraju da li ima neko ko bi bio zainteresovan da mi pravi drustvo? (ja bi generalno isao na par dana, tipa produzeni vikend)
September 24, 200916 yr Produzeni vikend u Rimu bi sa autostopom znacio nedelju dana. Elem, ne vidim problem sa stopom do Italije, presla sam Cro uzduz i poprreko stopom i iako je zabranjeno stopiranje niko mi nije pravio probleme. Stopiranje u Italiji bi verovatno islo samo sa benziskih pumpi. Uvek mozes da konsultujes http://hitchwiki.org/
September 24, 200916 yr Author Destinacija ima 1300km i kontam da ako se krenu u cetvrtak ujutro moze da se stigne do petka uvece u Rim (za oko 40h)? Sta mislite? A onda u nedelju uvece da se krene nazad pa kad se stigne. Koliko sam procitao na hitchwiki.org u Italiji policija pravi problem oko stopiranja na autoputu pa bi se stopiralo sa benzinskih pumpi ili sl. Ja od srednje skole nisam mnogo stopirao (sta cu skocio standard ) pa bi mi ovo bilo interesantno podsecanje na srednjoskolske dane
September 24, 200916 yr Ko bre jos zeli da se seca srednjoskolskih dana?! Slazem se za do Slovenije, moze da se predje za jedan dan, ali ako nemas srece... onda zaboravi! Za Italiju sam samo cuo da je jako losa za stop, nisam probao. Srecno!
September 24, 200916 yr Author Ajde Mile budi drug pa sa stopom do Rima Ako nemas vizu od mene dobijas pozivno pismo gratis
September 24, 200916 yr I mene su startovali žabarski panduri na autoputu, i to odma tu na skretanju za Udine. I poslali nas u šetnju do pumpe. A ni posle se nismo baš lepo provodili na stopu. Znači, do Gorice stižeš za 7-8 sati sasvim realno, a tamo bolje uvati neki noćni voz. Ali ako stvarno misliš da odvojiš cela 2 dana (i večeri) za stop, onda imaš šanse da stigneš.
September 24, 200916 yr Ajde Mile budi drug pa sa stopom do Rima Ako nemas vizu od mene dobijas pozivno pismo gratis Ne mogu, moram da uchim...
September 25, 200916 yr Ajde Mile budi drug pa sa stopom do Rima Ako nemas vizu od mene dobijas pozivno pismo gratis Ne mogu, moram da uchim...