Followers 0

Krit ili slicno, jun, jul ili avgust

7 posts in this topic

Pozdrav svima,
Trazim muškog ili ženskog saputnika za letovanje od 10 dana preko agencije u periodu polaska od 1. jula 2024 do kraja avgusta (pa kad se u tom periodu uklopimo, samo da se dogovorimo bar 10 ili više dana unapred). Nisam gej, naprotiv, ali žensko prenemaganje i troumljenje mi stvarno nije potrebno. Najviše me zanima Krit (u tom slučaju kraj avgusta ili čak početak septembra zbog jake vrućine na jugu), ali možemo se dogovoriti i za nešto drugo (npr. Kefalonija gde sam već bio i rado bih se vratio, ili nešto slično). Iz NS-a sam, 37 god, volim opušten odmor u mirnijem mestu, bez nekog divljanja, naravno volim da odem na po koji izlet, ali nisam za forsiranje obilaženja 100 mesta za 10 dana. Otvoren sam za dogovor. Dakle, kupanje, istraživanje i uživanje.
Ako i samo ako ste žena kojoj je prvenstveni cilj podela troškova (dakle, ne sponzorisanje), i kojoj nije potrebno kilometarsko razuveravanje, ubeđivanje i dogovaranje, molim vas iznenadite me i javite se. :D Moj cilj je uživanje u putovanju i iskren i pošten dogovor, i za sve ostalo verujem da se možemo dogovoriti kada se budemo pričali preko telefona i naravno kad se upoznamo uživo, i to vrlo jasno i precizno (kad ko ustaje, dnevne navike i očekivanja, itd.) jer sam po prirodi neko ko voli da precizira takve stvari, da posle ne bude zabune. Već sam imao vrlo lepo iskustvo prošlo letovanje, našavši saputnika baš na ovaj način. Stoga, ako vidite sebe u ovakvom dogovoru i ukoliko vam sve ovo zvuči ok, pišite što pre - vreme ne čeka nikoga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zainteresovana 🌝 Ono sto je ograniceno je fix termin od 26.avg odmor, sto znaci vec 24.8. mogu da putujem. Najvaznije samo podela troskova i bez doplate za jednokrevetnu sobu. Ne ocekujem sponzorisanje, ali jos vise ne smaranje u svakom mogucem smislu. Ustajem rano na moru, setam ujutru, plaza rano. Samo plaza i kupanje. Obilazak ako ima sta zanimljivo uvece, bez izlazaka. Izlet ako ima nesto ok. Ako si za pusti poruku ili kontakt. 48 god. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Zdravo!

Ja sam zainteresovana za drugu polovinu avgusta. Hvala što ste odmah pomenuli da prenemaganje nije dobrodošlo, delim Vaše  mišljenje. Volim da mi letovanje bude i relaksacija ali i da idem u obilaske. Imam 38 god, vozač sam, što je za oba ostrva super. Više sam za letovanje na Kritu. Da li isključivo mora da bude dvoje putnika ili ste za dogovor više ljudi? 

Sam sam svoj sponzor, tako da nemajte brige😁 i volim precizne dogovore.

Pozdrav!

Edited by Boxe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takodje! Dogovor da bude precizan, i slazem se. Kraj avgusta i meni odgovara. Imam 48 godina. Mladolika, rano ustajem na plazu i volim biti do uvece tamo. Ako si zainteresovana javi se.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zainteresovana sam za drugu polovinu avgusta. Istomisljenici, pa javi mi se. Gledala sam Antalijsku regiju, ali moze i Grcka. Sve je dogovor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ćao 😊 Da li možemo da stupimo u kontakt van ovog sajta, radi lakše komunikacije? Čisto da razmenimo informacije i da vidim o kakvim ponudama je reč. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0