Followers 0

Tražim saputnicu za letovanje - Grčka

5 posts in this topic

Tražim saputnicu za letovanje u Grčkoj radi podele troškova. Mislila sam da to bude u julu ali fleksibilna sam sa odmorom pa može i neki dogovor, kako u vezi termina tako i u vezi mesta. Imam 38 god, komunikativna, druželjubiva i mlada duhom. Ne volim da spavam do kasno. Znaci plaža, kupanje, sunčanje,  poneki izlet, uveče neka šetnja, piće i to je to. 😊🤗

Zdravo. Zelje kao i moje, rano ustajem i rano odlazim na plazu. Kupanje, i plaza ceo dan. Izlet ako ima nesto zanimljivo. Ne izlazim uvece, volim opusten odmor. Ali odmor mi je tek od  24.avgusta. Ako mozes da se uklopis. Imam 48 god. Mladolika, volim da vidim sve novo i obidjem. Gledala sam nesto Tursku Side, ima lep hotel na plazi, a blizu atraktivne lokacije. Mada, moze i Grcka.  

9 hours ago, DijanaN said:

Tražim saputnicu za letovanje u Grčkoj radi podele troškova. Mislila sam da to bude u julu ali fleksibilna sam sa odmorom pa može i neki dogovor, kako u vezi termina tako i u vezi mesta. Imam 38 god, komunikativna, druželjubiva i mlada duhom. Ne volim da spavam do kasno. Znaci plaža, kupanje, sunčanje,  poneki izlet, uveče neka šetnja, piće i to je to. 😊🤗

Zdravo, interesovanja su nam slična, i ja trazim saputnicu ali sada za kraj maja .

On 17. 5. 2024. at 23:12, AlexAndraS said:

Здраво, интересовања су нам слична, и ја тражим сапутницу али сада за крај маја .

Mozes mi se javiti na insta @dragana5272