Posted October 10, 200816 yr Brixton važi za malo opasniji deo Londona. Zapravo, posle sumraka uopšte nije preporučljivo dolaziti ovde, osim ako se ne ide u grupi, i to sa debelim razlogom...Autor: Vladimir BojovićPročitajte ceo tekst
October 11, 200816 yr Pa i nema mnogo sudova obzirom da je bilo mnogo posla,ili nam se cini. Vise ima posle nasih zurki.
October 14, 200816 yr E, samo da znas, Paja konj nas je zavrn'o za 10 funti Nema veze, bar je nama bilo lepo
October 16, 200816 yr Stari moj, imam utisak da si se jako smorio... Ajd, ako ti je mrska atmosfera na poslu, a ti pisi o mestima koja posecujes u slobodno vreme.
October 20, 200816 yr Pa i nije neki nered, treba da vidis Operu posle 300 kuvera. A ti kume, samo cepaj ( znas na sta mislim ) jer si to retko radio ovde u Srbiji. .gif' alt='::'>
October 25, 200816 yr Partizan? Ha ha ha ha... Smesmo kao i tragedija kada su igrali iz x-2 sa sampdoriom. ja igrao 2-2... a dobitak 97.000 din.
October 26, 200816 yr Dragi Vlado, tvoji textovi su vrhunski napisani, zanimljivi i puni duha. Uzivam da ih citam i tako saznam nesto i o Marku, koji nikad nece nista napisati. Pozdrav Lidija
October 26, 200816 yr super pises,hwala za zanimljive opise londona i londonskog zivota. pozdravi marka od njegove sestre i tetke lole!!!
November 19, 200816 yr sva sreca da je ovaj decko pismen pa je sve lepo opisao samo sta je on ocekivao od puba na batersiju ha ha a hrana je kao u srbiji a i sve je jeftinije nego u srbiji svi partizan ove godine igra sampionski