Posted November 16, 200816 yr Od Londona do Aberdeena se putuje 12 sati autobusom. Ja koliko sam srecan, putovao sam 14. Imao sam neko cekanje u Birmingemu, a u Pertu je vozac kasnio na smenu tako da se oduzio vec dug put...Autor: Vladimir BojovićPročitajte ceo tekst
November 16, 200816 yr Zivopisno, kao i uvek od mog imenjaka. Posebno mi se dopada sto je celu trku sa vremenom bas lezerno odradio i videlo se da je uzivao u tome. Iz njegovog pera, Skotska izgleda kao veoma interesantna destinacija.
November 16, 200816 yr I tekst i fotke prosto mame...još ako taj haggis liči na našu sarmicu od jagnjeće džigerice u maramici.. :green:
November 16, 200816 yr Gotovo da je tekst i nepotreban pored svih ovih slika,ali naravno bolje je kad je nesto i naskrabano.Joj samo da mi dodjes kuci,ili bolje da ja dodjem tamo pa da idemo zajedno...
November 16, 200816 yr Citajuci ovo, bas sam pozeleo da odem u tu Skotsku! Iako stalno spominjes kisu, iako je na svakoj lici tmurno nebo, opet ima neceg lepog i u svemu tome... Samo mi, kao meteorologu, nije jasno ono poredjenje vetra u Moskvi i Aberdinu :green:
November 16, 200816 yr Ovo bas mami i tvoja prica i fotke, jos kada bih imala koga da ubijem za vizu...
November 17, 200816 yr Ova fotka Edinburga je uf. Svi koje znam da su bili u Edinburgu, kunu se kako je to najlepsi grad u kome su bili, kako je sve neverovatno, kako su ljudi fenomenalni, kako bi se tamo vratili, ziveli itd. Slicna prica kao i sa Istanbulom Sad, te price za Edinburg su mi pricali ljudi koji su bili na puno mesta, ali ne i u Istanbulu, a za Istanbul upravo obrnuto, ljudi koji su bili na raznim stranama ali ne u Edinburgu Vlado, ako se ne varam, ti si bio u oba ova grada? Hajde uporedi ih po subjektivnom osecaju koji ostavljaju. Koji ti je srcu drazi?
November 17, 200816 yr Браво, одлично, феноменално! :green: :green: :green: Сваки пут се радујем новим посту.
November 18, 200816 yr Odlična tura. Izgleda da i na tom Zapadu ima koješta zanimljivo i vredno za obići. Svaka čast za tekst i fotke, konačno da na sajtu imamo nešto što nisu minareti i budistički hramovi
November 19, 200816 yr Auh,sunce ti srpsko!!! Ostala sam bez texta dok sam gledala slike. Zavidim ti... (znam da je to ruzno)
November 19, 200816 yr joj,extra,odusevila sam se.Inace ja imam zelju da idem u Englesku,sad jos vecu......gif' alt='::'>
November 20, 200816 yr hvala hvala klanj:: @ Tatjana nasa dzigerica u maramici je genijala @ Iva Istanbul je za sada ostavio ubedljivo najjaci utisak na mene, to je i dalje najbolja destinacija koju svima preporucujem, mozda se nekome i ne svidja, neko ko je navikako na zapad na cistocu... Edinburgh je nekoliko puta manji, lepo uredjen, i dovoljno je nekoliko dana da se upoznas sa njim, ljudi su divni u oba grada, recimo da je centar grada lepsi od Istanbula. Ako bih mogao da biram gde cu ziveti bio bi to Istanbul, mozda zbog neverovatne kolicine kisovitih dana u Edinburgu... zakljucak Istanbul je najbolji( ima neka magija, hemija u njemu) dok je Edinburgh najlepsi ::
November 23, 200816 yr Vlado,super si -kod nas danas nije bilo haggis(steta ja ga volim) mi smo za rucak imali govedji filet punjen sa avokadom i francuskim sirom,bilo je mh, mh..slavili smo manfredov rodjendan, steta sto si daleko,ostala je jedna "mala" porcija!..pozdrav od svih
December 25, 200816 yr Ako je precica 3km koliki je onda zaobilazni put? :green: Pitaj Mrleta da ti sredi da na brzi nacin stignes do zeljenog mesta posto on na udaljene destinacije stize brzinom svetlosti Respect!!!!!