Jump to content

Featured Replies

Posted

scotland-thumb.jpgOd Londona do Aberdeena se putuje 12 sati autobusom. Ja koliko sam srecan, putovao sam 14. Imao sam neko cekanje u Birmingemu, a u Pertu je vozac kasnio na smenu tako da se oduzio vec dug put...

Autor: Vladimir BojovićPročitajte ceo tekst

Zivopisno, kao i uvek od mog imenjaka. Posebno mi se dopada sto je celu trku sa vremenom bas lezerno odradio i videlo se da je uzivao u tome. Iz njegovog pera, Skotska izgleda kao veoma interesantna destinacija.

I tekst i fotke prosto mame...još ako taj haggis liči na našu sarmicu od jagnjeće džigerice u maramici.. :green:

Gotovo da je tekst i nepotreban pored svih ovih slika,ali naravno bolje je kad je nesto i naskrabano.Joj samo da mi dodjes kuci,ili bolje da ja dodjem tamo pa da idemo zajedno...

Citajuci ovo, bas sam pozeleo da odem u tu Skotsku! Iako stalno spominjes kisu, iako je na svakoj lici tmurno nebo, opet ima neceg lepog i u svemu tome...

Samo mi, kao meteorologu, nije jasno ono poredjenje vetra u Moskvi i Aberdinu :green:

Ovo bas mami i tvoja prica i fotke, jos kada bih imala koga da ubijem za vizu...

Ova fotka Edinburga je uf. Svi koje znam da su bili u Edinburgu, kunu se kako je to najlepsi grad u kome su bili, kako je sve neverovatno, kako su ljudi fenomenalni, kako bi se tamo vratili, ziveli itd. Slicna prica kao i sa Istanbulom :) Sad, te price za Edinburg su mi pricali ljudi koji su bili na puno mesta, ali ne i u Istanbulu, a za Istanbul upravo obrnuto, ljudi koji su bili na raznim stranama ali ne u Edinburgu :) Vlado, ako se ne varam, ti si bio u oba ova grada? :) Hajde uporedi ih po subjektivnom osecaju koji ostavljaju. Koji ti je srcu drazi? :)

Браво, одлично, феноменално! :green: :green: :green:

Сваки пут се радујем новим посту. :spot:

Odlična tura. Izgleda da i na tom Zapadu ima koješta zanimljivo i vredno za obići. Svaka čast za tekst i fotke, konačno da na sajtu imamo nešto što nisu minareti i budistički hramovi :)

Auh,sunce ti srpsko!!!

Ostala sam bez texta dok sam gledala slike.

Zavidim ti... (znam da je to ruzno) :(

joj,extra,odusevila sam se.Inace ja imam zelju da idem u Englesku,sad jos vecu.....:)clap.gif' alt=':clap:'> ;D

hvala hvala klanj:: klanj::

@ Tatjana

nasa dzigerica u maramici je genijala

@ Iva

Istanbul je za sada ostavio ubedljivo najjaci utisak na mene, to je i dalje najbolja destinacija koju svima preporucujem, mozda se nekome i ne svidja, neko ko je navikako na zapad na cistocu... :yok:

Edinburgh je nekoliko puta manji, lepo uredjen, i dovoljno je nekoliko dana da se upoznas sa njim, ljudi su divni u oba grada, recimo da je centar grada lepsi od Istanbula. Ako bih mogao da biram gde cu ziveti bio bi to Istanbul, mozda zbog neverovatne kolicine kisovitih dana u Edinburgu...

zakljucak Istanbul je najbolji( ima neka magija, hemija u njemu) dok je Edinburgh najlepsi :zvizhd:

:)))

super prica!

inace ja sam jeo haggies pie kod bas kod debbie!!!

Vlado,super si -kod nas danas nije bilo haggis(steta ja ga volim)

mi smo za rucak imali govedji filet punjen sa avokadom

i francuskim sirom,bilo je mh, mh..slavili smo manfredov rodjendan,

steta sto si daleko,ostala je jedna "mala" porcija!..pozdrav od svih

• 1 month later...

Ako je precica 3km koliki je onda zaobilazni put? :green:

Pitaj Mrleta da ti sredi da na brzi nacin stignes do zeljenog mesta posto on na udaljene destinacije stize brzinom svetlosti

:dance:

Respect!!!!! klanj::