Followers 0

Voz Beograd-Zvečan

5 posts in this topic

Trebalo bi da uskoro idem u Kosovsku Mitrovicu, pa sam došao do saznanja da postoji putnički voz do Zvečana. Po redu vožnje, putovanje traje prilično dugo, sve mi se čini prilično obskurnim...To je voz koji kreće iz BG u 22.50, a tamo stiže oko 7 ujutro...Ima li neko iskustvo sa tim vozom? Da li se može spavati u njemu i generalno da li ga preporučujete? Pretpostavljam da je prilično jeftin i baš me interesuje kakav je ugođaj...Pošto idem sa drugaricom, koja baš nije avanturističkog duha, ne bih da joj priređujem prevelika iznenađenja...Koliko je taj Zvečan od Mitrovice?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zvecan je od Kosovske Mitrovice udaljen koliko i slavija od kalemegdana. Zapravo se radi o konurbaciji ta dva mesta. Zvecan je prakticno predgradje Kosovske Mitrovice. O samom vozu nemam nekih blizih informacija. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Razmisli za taj voz. Iz Kraljeva sam i nisam dugo cuo nikoga ko je putovao vozom za Beograd, a jos do KM, zaista nisam siguran koliko to putovanje traje, raspitaj se dobro jer svi idu autobusom, a to nije bez razloga...

Share this post


Link to post
Share on other sites

redovno putujem tim vozom i mogu ti reci da je prevoz spor ali ugodan....mesta imas na pretek tako da spavanje nije problem a i sve ostalo je ok. u vozu imas slobodu kretanja dok je bus ogranicen na sediste....obozavam vozove

poz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Управу си тотално за воз. Не смо што можеш да се крећеш веж можеш још доста тога лепог да чиниш у возу. Можеш да одеш у клозет када за то осетиш потребу. Можеш да пијеш пиво ( имаш клозет ). Можеш цигару да запалиш. Не мораш да стављаш пртљаг у простор за пртљаг као у бусу. Да не говоримо о баханалијама типа коришћења спаваћих кола. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0