Posted January 29 Da li neko ima hrabrosti da se otisne do Tajlanda sad u februaru?🙂🙂🙂 U samostalnoj organizaciji, ne preko agencija. I Bali mi dolazi u obzir. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 2 Da,ja bih,tako sam i naisao na ovaj post jer sam trazio opcije za put Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9 Cao, ako ti odgvoara pocetak marta Tajland hajde se povežemo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10 Hey, izvini sto tek sad osgovaram, nisu mi stigle notif. da mi je neko odgovorio na post. Ja sam nasla i par ljudi preko fb, pokusavamo da se izorganizujemo. Odakle si, ako mozemo da se org da se svi nadjemo da se dogovorimo? Hey, ja bih isla vec u februaru ali bih ostala i vecinu marta, pa se mozes prikljuciti kad ti odgovara🙂 On 2/2/2025 at 11:52 AM, Borge said: Da,ja bih,tako sam i naisao na ovaj post jer sam trazio opcije za put Ne znam je l mora da se quotuje ovako da bi druga osoba videla Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10 19 hours ago, Mirce said: Cao, ako ti odgvoara pocetak marta Tajland hajde se povežemo? Samo da stavim pod quote, odgovorila sam ti u prethodnoj poruci🙂 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16 Ćao, ni ja nisam dobila notifikaciju o poruci...Ja sam iz Bg-a. Evo moj mejl jer ne znam jel vidljiv ovaj chat drugima... [email protected], pa ako nisi već otputovala. Ja inače imam kartu za 5 mart i povratak 29 og, prva destinacija mi je Koh Pangan... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites