Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Vera se zove gazdarica! Bilo dobro i neije imalo bas puno veze.... s mozgom

Fora mi je bilo ono "radi dobrosusedskih odnosa" a oni iz Austrije :hihi:

I opet se na trenutak vratila ideja o organizovanoj trci u stopiranju kroz drzavu/balkan. Nadam se da ce se ovo pokrenuti sa mrtve tacke.

S` obzirom na to da smo se proslog puta Sloba i ja jedini dobro proveli na okupljanju i to iskoristili da se bolje upoznamo, drago mi je da smo ovog puta imali pojacanje i to kakvo :pivoooo: Tematsko vece:prisecanje na djacka opijanja, muvanje konobarice kojoj se niko ne seca imena i provociranje nadrndanog lika za koga smo neopravdano sumnjali da je nocni cuvar je proteklo burno. Provlacile su se naravno i teme o putovanjima, stopiranju, forumu, CS-u i sve je ostalo na tome da se vidimo sledeci put u Beogradu. Pa, Beogradjani, cekamo poziv :D

Ja prvo da se zahvalim Novosadjanima na lepom druzenju i doceku, a Maji na kaucu za surfovanje  klanj:: . Krivo mi je sto nije bilo jos Beogradjana da podele sa nama racun za pice  pijjj i jucerasnju kafansku noc. Morace zato da mi pomognu u organizaciji sledeceg  skupa u Beogradu :pivoooo:

To tada, uzivajte i sve najbolje!  :king:

S` obzirom na to da smo se proslog puta Sloba i ja jedini dobro proveli na okupljanju i to iskoristili da se bolje upoznamo, drago mi je da smo ovog puta imali pojacanje i to kakvo :pivoooo: Tematsko vece:prisecanje na djacka opijanja, muvanje konobarice kojoj se niko ne seca imena i provociranje nadrndanog lika za koga smo neopravdano sumnjali da je nocni cuvar je proteklo burno. Provlacile su se naravno i teme o putovanjima, stopiranju, forumu, CS-u i sve je ostalo na tome da se vidimo sledeci put u Beogradu. Pa, Beogradjani, cekamo poziv :D

meni ovo promaklo  ::crazy:

• Author

meni ovo promaklo   ::crazy:

I nepromaklo ti kad je vecina ucesnika "druzenja" ukljucujuci i tebe bila u stanju kao ovaj:

lol::