Jump to content

Featured Replies

Posted

Ćao svima dobronamernima!

Video sam Last minute polazak u ponedeljak 12.05.:

• 4 noćenja sa doručkom 329€.

Prva noć je u Abu Dabiju, a ostale u Dubaiju.

Ako ima entuzijasta bez obzira kog pola spremnih da vide uživo luksuz Emirata neka pišu što pre. Pretpostavljam da agencija bar dan ranije zatvara spiskove, tj. danas u subotu. 🙂📞

Vredi videti jednom bar Arabijsko poluostrvo na Bliskom istoku.

Pišite slobodno, ali danas! 🙃👍✈️

Pozz

3 hours ago, Igor_Hola said:

Svi po običaju samo čitaju, ni jedna osoba avanturističkog duha nažalost...

Gresite, ovde ljudi putuju puno, ali ne u Emirate...Avanturisticki duh nije potreban za putovanje u Emirate preko agencije 😄

• Author

Što se niko nije javio onda? Čitam i druge postove, slabo iko priča da se dogovorio sa nekim.

Kakve ima veze da li je preko agencije ili u svojoj režiji putovanje? Avanturizam je spakovati se na brzinu i otisnuti se na putovanje koje će ispuniti dušu.

10 hours ago, Igor_Hola said:

Što se niko nije javio onda? Čitam i druge postove, slabo iko priča da se dogovorio sa nekim.

Kakve ima veze da li je preko agencije ili u svojoj režiji putovanje? Avanturizam je spakovati se na brzinu i otisnuti se na putovanje koje će ispuniti dušu.

zbog cega bi ti se uopste javio pa da te iznapushavam. lol . ovaj gore ti je politicki korektno odgovorio.

a evo kad si vec uporan - ne idem preko agencije zato sto mi ne odgovara da platim nekome da me izorganizuje . razlika je velika. a ti sad ako ne vidish , ne vidish ... imas prava :D