Posted July 10Jul 10 Imam 29 godina, zivim u Beogradu, zensko sam i trazim saputnicu slicnih godina za more u avgustu.Budzet do 400e za put i smestaj. Najradije bih isla avionom iz Beograda. Nisam iskljuciva za destinaciju ali bih da je gradic tj mesto sa plaznim barovima, restoranima itd, obzirom da ne bih rentala auto ni motor.Kokteli, plaza, muzika, pivo, hrana, provod ☺️Ne zelim na izlete busom ni brodom, ne bih obilazila muzeje, soping centre, penjala se na vidikovce i slicno.
July 11Jul 11 Cao. Video sam tvoju objavu. Misam zensko ali te pozivam 2 nedelje italije od san rema do sicilije svaki dan dva drugi grad. Ostajemo koliko nam se ostaje. Isli bi autom. Prva stanica verona😊
July 16Jul 16 On 7/10/2025 at 6:06 PM, saputnica9 said:Imam 29 godina, zivim u Beogradu, zensko sam i trazim saputnicu slicnih godina za more u avgustu.Budzet do 400e za put i smestaj. Najradije bih isla avionom iz Beograda. Nisam iskljuciva za destinaciju ali bih da je gradic tj mesto sa plaznim barovima, restoranima itd, obzirom da ne bih rentala auto ni motor.Kokteli, plaza, muzika, pivo, hrana, provod ☺️Ne zelim na izlete busom ni brodom, ne bih obilazila muzeje, soping centre, penjala se na vidikovce i slicno.Ćao,Ne znam jesi li se dogovorila sa davidduletom za Italiju, ali ako nisi, ja sam zainteresovana za more kraj avgusta ili čak i prva nedelja septembra. Javi se, ako i dalje planiraš put. 😊