Jump to content

americka viza - stari i novi pasos

1. 1. americka viza - stari i novi pasos

• 1
      0
    • 2
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

u starom pasosu (plavom) imam vazecu americku vizu, imam i novi (crveni) pasos, da li je to kombinacija sa kojom mogu uci u Ameriku. Ako nije, sta treba da uradim da bih imala validne dokumente za ulaz. Pozdrav i hvala!

u starom pasosu (plavom) imam vazecu americku vizu, imam i novi (crveni) pasos, da li je to kombinacija sa kojom mogu uci u Ameriku. Ako nije, sta treba da uradim da bih imala validne dokumente za ulaz. Pozdrav i hvala!

Da ucices bez ikakvih problema. Provereno u praksi.

"Važeće Vize u starim pasošima Savezne Republike Jugoslavije:

Državljani Republike Srbije koji poseduju važeću američku vizu u svojim jugoslovenskim pasošima koji su istekli ili su nevažeći, mogu da putuju koristeći te stare pasoše Savezne Republike Jugoslavije, zajedno sa novim srpskim pasošima. Obratite pažnju da je datum trajanja američke vize u vašem starom pasošu jos uvek važeći, i da nema pečata koji je poništavaju ili probušenih rupa kroz samu vizu. Biografske informacije (ime, datum i mesto rođenja, itd.) moraju da budu identične u oba pasoša. Kada budete putovali u Sjedinjene Države, morate da pokažete oba pasoša, novi srpski i vašu važeću američku vizu (u vašem starom pasošu), službenicima avio kompanija i američkim vlastima na granici. "

A evo i link: http://belgrade.usembassy.gov/consular/visas_ser.html