Jump to content

Featured Replies

Posted

Planiram da iz Beca letim za Bangkok (airemirates)negde pocetkom februara. Cena povratne karte iznosi oko 750 eur. E sada,kada gledam karte sa polaskom do 15. januara cena je oko 600 eur i kada gledam cene sa polaskom posle 15. februara cena je isto toliko. Da li to znaci da su karte najjeftinije da se kupe neposredno pre polaska(do 15 dana),ili 2 meseca i vise,a da su one na mesec dana (srednji rok) najskuplje? Ili je to cisto zato sto je to vrhunac sezone na tajlandu? Polazak za 25 januar sam gledao sredinom novembra i bila je cena od 600 eur,da li to potvrdjuje ovo sto sam naveo?

Ja ti predlazem da pogledas ovo:

www.blu-express.com

Za polazak krajem februara, povratak u martu imas povratnu od 543 evra! Leti se iz Milana, ili Rima za Bangkok i Puket. Koliko sam video, najvise ti se isplati da letis Milan-Bangkok. A do Milana najjeftinije mozes iz Temisvara, samo treba da promenis aerodrom kad stignes u Milano. Srecan put, od ustede castis kad stignes ;)

pa Emirates su uvek malo jači sa cenama!

Imaš Istanbul-Bangkok-Istanbul u januaru i februaru (ETIHAD kompanija) za 541 evro. Letiš 2 sata kraće nego od Beča ili Rima !!!

a do Istanbula opušteno... vozom.

• Author

Sto se tice blue-expressa,ne odgovara mi red letenja,a Etihada,vise bi mi odgovaralo preko Beca. Hvala u svakom slucaju!

• Author

A sta kazes za ovo sto sam ja napisao? Mislis da ce pojeftiniti ove karte od 750 evra kako se bude blizio let? Zanima me tvoje "iskusno" misljenje :)

Cisto sumnjam, mogu da budu samo skuplje, pa nisu ti Emirati Air Arabia...Mada, ne razumem??? :o do pre neki sat, karta je bila 485e, vec sad su te karte poskupeli na 584e. Izgleda da kod ovih Emirata nema pravila, nego jednostavno kad naletis na jeftine karte-zgrabis ih...

• Author

Cisto sumnjam, mogu da budu samo skuplje, pa nisu ti Emirati Air Arabia...

Znam da nisu,ali prateci ih zadnjih nekoliko meseci,dosao sam do tog zakljucka... videcemo.. zvizhd

Da li to znaci da su karte najjeftinije da se kupe neposredno pre polaska(do 15 dana),ili 2 meseca i vise,a da su one na mesec dana (srednji rok) najskuplje? Ili je to cisto zato sto je to vrhunac sezone na tajlandu?

To je cisto zbog bozicnih praznika na Zapadu: svi putuju pred katolicki Bozic (kada su karte najsuplje), spajaju sa novom godinom i vracaju se par dana posle novaka. Posle toga, sredinom i krajem januara i u februaru retko ko putuje pa su cene nize. Posle u martu su vec skuplje, pa onda oko Uskrsa najskuplje, itd.

• Author

Da li to znaci da su karte najjeftinije da se kupe neposredno pre polaska(do 15 dana),ili 2 meseca i vise,a da su one na mesec dana (srednji rok) najskuplje? Ili je to cisto zato sto je to vrhunac sezone na tajlandu?

To je cisto zbog bozicnih praznika na Zapadu: svi putuju pred katolicki Bozic (kada su karte najsuplje), spajaju sa novom godinom i vracaju se par dana posle novaka. Posle toga, sredinom i krajem januara i u februaru retko ko putuje pa su cene nize. Posle u martu su vec skuplje, pa onda oko Uskrsa najskuplje, itd.

Znaci da se nadam najboljem  :banana:

Hvala ti  :mrgreen: