3 hours ago3 hr Tražim saputnika/saputnicu za putovanje 🌍✈️Imam 33 godine i obožavam putovanja, istraživanje novih mesta, fotografisanje i pravljenje uspomena (i naravno, vrhunskih fotografija mene na tim lokacijama 😅).Volela bih da putovanje organizujemo preko neke proverene agencije, poput Disko Drugara ili Globe Trackera, jer smatram da su daleke destinacije ipak jednostavnije i sigurnije uz organizaciju. Takođe mi se dopada što su kod takvih putovanja izleti uglavnom organizovani i često uključeni u cenu, pa se za relativno kratko vreme može videti mnogo toga bez dodatnog planiranja.Period koji mi odgovara je od sredine jula do kraja avgusta.Od destinacija su mi trenutno posebno zanimljivi Sejšeli, Kenija, Tajland, Mauricijus, Sri Lanka ali sam otvorena i za druge zanimljive predloge. Važno mi je da putovanje bude aktivno, da se što više vidi i doživi, a ne samo da se dane provode u hotelu.Tražim pre svega osobu koja je već putovala na dalje destinacije ili je spremna za takvu avanturu, odgovornu, normalnu i pozitivnu.Ako misliš da bismo mogli da budemo dobro društvo za putovanje, javi se u poruci. 😊🌴✈️