1 hour ago1 hr Pozdrav svima!Imam potpuno plaćen smeštaj u Nici (deo grada Fabron) u terminu od 3. do 6. jula (3 noćenja). Smeštaj je odličan, ima ocenu 9.4 na Booking-u, ali kvaka je u tome što ima samo jedan krevet koji ja koristim.S obzirom na to da ima dosta mesta na podu, ako ima neki solo putnik/putnica sa naših prostora kome ne smeta avanturistički stil – dobrodošao je da deli prostor sa mnom potpuno besplatno. Jedini uslov je da ponese svoj dušek na naduvavanje i neku vreću/posteljinu za spavanje. Smeštaj svakako propada za drugu osobu, tako da ne tražim nikakav novac, već samo normalno društvo za put.Dodatni info za prevoz:Trenutno je povratna karta preko Wizz Air-a (iz Beograda) za ove datume oko 17.000 dinara, što je solidna cena za špic sezone u julu, pa ako je neko fleksibilan i hoće jeftino na Azurnu obalu, ovo je idealna prilika.Ja sam Bojan (40), opušten lik, volim aktivan odmor, istoriju i dosta pešačenja (ne planiram da sedim u sobi).Ako je neko zainteresovan da spoji jeftinu kartu i besplatan smeštaj, neka mi se javi ovde u privatne poruke (PM) pa se dogovaramo za detalje i WhatsApp! Edited 1 hour ago1 hr by Bojan85Bg