Posted January 17, 2010 Trazio sam po sajtu ali nigde nisam naleteo na obavestenje da u Temerinu imate vojni otpad na kom za bukvalno nista mozete da kupite sta god vam treba od opreme!Vrece,satori,ranci...cak i stanje te opreme nije lose!Naravno,treba mu pranje ali povrh toga malo sta!Pa eto ja to samo tako informativno !Ako tema ili post postoji,zao mi je sto sam ga onda opet postavio ali ja nisam naleteo na slicno! Sve najbolje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2010 Ima ima, sad ja ne znam tacno gde, ali je bilo price. Bio je jedan vojni otpad u Zemunu, pa su ga pomerili u Knezevac ili Knjazevac... Za ovaj u Temerinu nisam znao... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2010 Taj iz Zemuna je prebacen u Rakovicu, u kasarnu "Knezevac". Inace, vec postoji tema... https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=459.0 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2010 Broj telefona Vojnog otpada u Temerinu je 021/843-338. Ulica je Narodnog Fronta, za broj ne znam. Blizu bazena je. Radnim danima rade do 14 ili 15h, a suboton do podne, tako nesto. Davno nisam bio pa nisam siguran. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2010 Hvala na blizim informacijama! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites