Posted February 16, 2010 Намеравам у мају да скокнем до Риге у Летонији.... :) Има ли неко искустава или сазнања, па да то подели овде на форуму. Потребне су ми све информације, аи сапутник је радо виђен.... поздрав, Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2010 Koj maj je u pitanju? Krajem maja ce biti veliko okupljanje couchsurfera u rigi pa cu ja mozda da idem! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2010 па негде крајем маја, није ништа одређено, лет је негде око 120€ повратна, видео сам на сајту аир балтика... за сада нас је двоје из Сомбора, а има времена за договоре... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 Био сам у Риги августа 2007. године. Дошао сам аутобусом из Виљњуса (Латвија). Рига је леп град, руски ће ти итекако добро доћи. Не стиде се да га причају, што се не би могло рећи за Естонце ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites