Posted February 20, 201015 yr Da li neko isao na Tomatina festival u Spaniji u aranzmanu "XXX XXX"-a ? To je 11-to dnevni put busom kroz Italiju , Francusku i Spaniju zadnje nedelje Avgusta.
April 13, 201015 yr Bejah na tomatini prošlo leto, ali u svojoj režiji, ne preko tog aranžmana....Ne znam šta te tačno zanima, dal' tomatina, ili taj aranžman?
April 13, 201015 yr To je 11-to dnevni put busom Ovo "obozavam"... Verovatno ponuda izgleda ovako: 1.dan Beograd 2.dan granica sa Hrvatskom 3.dan put ... ... 8.dan pakujemo se i polazimo 9.dan put 10.dan ulazak u Srbiju 11.dan Beograd
April 14, 201015 yr Meni ovo izgleda kao kvazi reklama te agencije... kao suptilno... sta kazu ostali moderatori?
April 14, 201015 yr Meni ovo izgleda kao kvazi reklama te agencije... kao suptilno... sta kazu ostali moderatori? i meni. bila sam slobodna da obrisem ime agencije.
April 20, 201015 yr Author Ma , ljudi samo sam hteo da znam da li je to preveliko maltretiranje busom . Nije bitna agencija. Pozdrav, Steva englez
April 20, 201015 yr Jeste, veliko cimanje. Ja volim komociju i sedenje 80 sati u autobusu u 10 dana mi je pravo maltretiranje. E sad, ljudi koji su isli sa nama na ekskurziju pre 10tak god, Barselona, Nica, Venecija...nekom je bilo super a neki su isto kukali. Ja generalno, ne bih vise nikad isla tako jer sad do svih tih lokacija mozes za iste, ako ne i manje pare, da odes low costom. I sto rece Un i q ue tacno je tako i bilo.....polazak Studentski trg u 22 (to je prvi dan-voznja do Sida). Pa onda gazi majstor i ne staje skoro uopste do autostrade u Italiji. Tu kao malo stane pa idemo jos koji sat pa onda oko podne dodjes u Padovu. Tu kao spavamo i razgledamo grad. Posle spavanja u busu na antibiotik deonice (zadremas - granica Hrvatska, taman zaspes-granica Slovenija) jedino cega se secam je da sam kao pile bauljala po gradu i u 4 otisla da legnem. To je bio 2.dan. Opet vozi Mishko, jos smo upali i u neku guzvu oko Milana....preleteli azurnu obalu i stigli u 22.00 u Ljoret de mar. To je dan 3. Dan 4-5 kupanje u Ljoretu, Dan 6-7-8 Barsa, Dan 9 polazak za Nicu, Dan 10 Venecija i dan 11 oko 7ujutro Beograd. Znaci, od dana 4-8 extra. Ostalo vise necu ponoviti.
April 20, 201015 yr Author Hvala puno za info. Verovatno cu probati tu ideju sa low-costom. Pozdrav Steva englez
April 20, 201015 yr Ja jako ne volim te ture... Isao sam letos NS, Gardalend(12sati), Nica (8 sati), Monako (5 sati), Taize (7 dana), Zeneva (4-5 sati), Bec (4 sata). Da sam ostao jos jedan dan u busu tukao bih nekog. Prevelika zajebancija, kao video si mnogo gradova, a nista nisi video.