Posted March 29, 2010 Evo ovde malo da napišem turu za koju ako je neko raspoložen neka se javi. Sredinom jula (tj tačnije oko 20og) išli bismo avionom za Tbilisi preko Rige (u 1 smeru) a onda išli po Gruziji, pa Azerbejdžan (ako sredimo vizu, pošto treba pozivno pismo i sama viza košta 60eur) i onda u Jermeniju, nazad u Gruziju, do Trabzona. Iz Trabzona avionom (ili kopnom) za Istanbul. I onda natrag za Beograd. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2010 Bio sam tom marsutom i svidelo mi se. Nadam se da ce i tebi. Pozdrav i srecno putovanje! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2010 Gde si izvadio vizu za Gruziju, i jesi leteo prvo za Azerbejdžan ili za Gruziju? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 1, 2010 i evo novi info da dodam ako ikog bude zanimalo : avion je 23/7 iz Beograda preko Rige, airBaltic-om Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2010 ..vec sam postavljao slicnu temu.. al kako su mi se termini delom povukli, mogao bih s vama.. jel znas cenu avionske karte do Tbilisija? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2010 Pa više nema vama Idem sam 23/7 iz Beograda ... idi na www.airbaltic.com pa pogledaj koliko bi koštala. Ja sam je platio u 1 smeru 170EUR, mada mislim da će ti sad za taj datum biti skuplja malo. Kontam oko 200 EUR.. A ako ti je to skupo, možda bismo mogli da se pronađemo u Gruziji? Imaš neku ideju? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 Gde si izvadio vizu za Gruziju, i jesi leteo prvo za Azerbejdžan ili za Gruziju? Air Baltic-om sleteo u Baku, a odleteo iz Jerevan-a. Sve 3 u jednom zahvatu. Jerevan mi se svideo manje nego Tbilisi i Baku, mada mi je izgledao moderniji. Tbilisi mi se najvise svideo. Ako spavas u hostelima, u Tbilisiju izdaje sobe jedna super bakica, Dodo se zove. Imas je u Lonely Planet-u. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 E nju sam i kontaktirao, jes da je 15 jura po noćenju, al šta da se radi moram da vidim to da odletim iz Jerevana da se ne bi smarao preko Turske.. Al videću, koliko će karta koštati tada... (jer još uvek ne znam koliko ću ostati, t.j. hoću li moći u Azerbaican Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites