Jump to content

Featured Replies

Posted

Drugari,

evo ako nekoga zanima detaljni report iz Egipta sa slikama moze natji na www.geravodeli.com/Egypt .Egipat smo posetili sredinom marta ove godine (2005) i svima prporuchujemo da posete bar jednom ovu veoma zanimljivu zemlju ;).

pozpoz

• 1 month later...

:idea: :idea: :idea:

Procitao sam deo tvojih utisaka, i tekst me je malo iznenadio.

Ja sam mnogo ocekivao od posete Kairu, i bio sam u haosu od napetosti pred put.

Nisam primetio prljavsinu o kojoj pises, ceo grad ima neverovatno sarma i skroz je u svom fazonu.

Egipat je za avanturiste i vecite putnike. Ipak, lepo sto si podelila svoje utiske sa nama.

Cao

• 9 months later...

Pozdrav

I ja sam bila u Egiptu i super je

Samo u agenciji ne daju toliko informacija i u katalozima su svi hoteli super, a nije tako.Ja sam prvo uplatila hotel sa 5 zvezdica a kad sam dosla jedva da je imao jednu, pa sam morala da zovem Beograd da me premeste i onda je bilo super.

Sleteli smo u Sarm al Seik.Mjesto je nakiceno samo za turiste, posle nesporazuma odseli smo u hotel Norija koji je fantastican, inace tu su uglavnom talijani.Hrana im i nije nesto osim salata.More je pretoplo.Ja sam bila u julu i bilo je 40 stepeni.Preko dana nista ne radi zbog vrucine.Uvece je zivo kao u Las vegasu sve sija.Samo se egipcanima i nisam priblizavala, nekeko ih se bojim i ne verujem im.

Bila sam u Kairu, fantazija, Nil, Citadela, Muzej, Piramide, ali nisam smela da udjem u piramide.Kairo je s jedne strane prljav a sa druge bogat.Grad mrtvih treba obavezno videti.

Bila sam na Sinaju, i to peske sam se penjala, zatim Srebreno jezero, Beduinski rucak.

Egipat ima svojih cari i to treba vidjeti, to je druga strana sveta, ali hvala bogu na zemlji u kojoj zivimo.Egipat ima svoj miris koji se osjeca u vazduhu.Jedino mi je kao zelja ostalo da porazgovaram sa zenama koje su umotane u crnom, ali to se nesmije.One ne smiju pricati dok im muz ne odobri, one se cak i umotane kupaju.

pozdrav ako koga jos sta zanima neka pita, ali sad vam ne bi preporucila da idete jer ja gde sam bila sad toga nema zbog terorista.