Followers 0

Ekspedicija putevima sveta

7 posts in this topic

Jel zna neko nesto o ovoj ekspediciji...ko je ucestovao...kontakt istih i sl...

sve sto sam ja pronasao nakon sati provedenih na netu je ova slika i naslov ekspedicija

http://www.vrelegume.rs/slike/116/kamioni_testovi/f7.jpg

u toku je uredjenje istog kamiona za slicnu avanturu  pa bi me interesovalo kakva su iskustva isti imali sa vozilom...radi se o FAP-u 2026..

Koliko ja znam Zeljko sve je bilo u redu sa kamionom i izdrzao je sve to znam iz pouzdanih izvora.

Kamenko je bio vodja puta bilo sve na televiziji.

na jednom od foruma sam saznao da im je nedje tamo u mongoliji puklo kvacilo...al to mi nije nista neobicno i neocekivano...

...pokusavam da nadjem kontakte tih ljudi za vise detalja posto me dosta ljudi pokusava uveriti kako je to jako nepouzdan kamion...

Puno pozdrava,

Sajt treba azurirati, ali nikako da od Kamenka preuzmemo materijal i postavimo na sajt, a zainteresovani mogu stupiti u kontakt sa ucesnicima ekspedicije ukoliko su zainteresovani,,

Takodje bi se mogao postici i dogovor oko preuzimanja video materijala sa svih eksedicija...

radek pozdrav svim ucesnicima foruma,

ja sam dragan jedan od clanova ekspedicija koje su ucestvovale u putovanjima sa kamenkom kaludjercicem, po vise zemalja i kontinenata iskljucivo sa automobilima i terenskim vozilima.svi koji su zainteresovani za takav vid putovanja mogu da me kontaktiraju radi iskustva na takvim ekstremnim putovanjima na forumu ili preko email adrese cupkolepojevic@yahoo.com