Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

U svakom slučaju je najjeftinije iz Istanbula ( Fly Dubai, Air India, Air Arabia)... samo najveći nam je problem doć do Istanbula, ja planiram na put u Indiju krajem oktobra 2013 i ostati dva mjeseca, je da ima vremena do tad, al valja se i dobro pripremit i skupit para... A do tad će se valjda i neki jeftin let ubost do New Delhija :)

Izvinjavam se sto ulecem ovako u temu,

planirao sam u avgustu da idem u Indiju (Delhi, Bombaj, Goa) na nekih 20ak dana, ali mi je drugar rekao da su tada monsuni u Indiji. Da li je moguce da non stop pada kisa sto znaci da moj odlazak pada u vodu, a to je jedini deo godine kada mogu da izdvojim toliko slobodnih dana?

Pozdrav!

Ja sam bio tri nedelje, baš u avgustu. I to u Radžastanu. Imao sam sličnu zabrinutost kao i ti, ali sam samo tada mogao da idem. Elem, bilo je mnogo vruće, još više sparno i oblačno a opet, sećam se da je bilo i prilično sunca. Sve na mahove. Kiša je lila samo jedan dan, onako u komadu, ali je tokom još 5-6 dana bilo kišnih perioda od po 2-3 sata. E, sad, da li sam ja imao sreće ili monsuni nisu baš tako gadni, to ne znam.

Hvala na odgovoru...

Drustvo, da li ima nesto sada povoljno do Indije u februaru? Gledam i ne mogu da nadjem ispod 520 evra, cini mi se to mnogo skupo...

• 1 month later...

Molim iskusne putnike za pomoć! :)

Kako najjeftinije da stignem do Indije? U pitanju je 18-25 maj, datumi su fleksibilni, ali bitno je da budem u Bengaloreu 21, 22 i 23. maja, ostala bih oko nedelju dana.

Hvala mnogo na odgovoru!

Pozdrav! :)

Molim iskusne putnike za pomoć! :)

Kako najjeftinije da stignem do Indije? U pitanju je 18-25 maj, datumi su fleksibilni, ali bitno je da budem u Bengaloreu 21, 22 i 23. maja, ostala bih oko nedelju dana.

Hvala mnogo na odgovoru!

Pozdrav! :)

Nema jeftino....

ali vidi na QATAR airways

Budapest - Bangalor (preko Dohe) oko 600 evra

ili Lufthansa (preko Frankfurta)

• 2 weeks later...

Zdravo, i ja bih isla u Bangalor u julu, avgustu pa sad konstantno trazim. Ima i preko Air Arabie za oko 400evra iz Istambula za ovaj period kada ti trazis, ali treba se do tamo snaci... :) Bila bih zahvalna na utiscima iz tog grada! kada se vratis. :) I bilo kome ko je bio tamo dako ima sta da doda. :)

• 11 months later...

Hvala svima na odgovoru. Alex, izvini sto nisam odgovorila, tek sada vidim ovu poruku... Nisam uspela da napunim budžet, te nisam otišla u Indiju i, nažalost, propustila venčanje... Nadam se da si ti otišla i lepo se provela. Pozdrav!

Iz Budimpeste za Mumbai (Turkish air) u decembru je povratna karta sa taksama 48000 dinara, vise nego povoljno

• 5 months later...

Jel neko isao skoro, kakvo je stanje sa cenama?

Moze li neka pomoc iskusnijih, kad je pravo vreme za posetu Indiji, zbog tih kisa i monsuna?

Mi smo mislili u oktobru da idemo  clap.gif' alt=':clap:'>

• 1 month later...

Hvala na pomoci komsija  :spot:

A koja ti je polazna tacka, ako nije tajna?

Ako ja dobro kontam njihov sajt, oni ne lete iz Srbije, najblize bi bilo da idemo iz Istanbula.  :cry22:

Edited by moreno