Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Caos! Drugarica i ja idemo 29. januara na Tajland i ostajemo 15 dana. Plan je da obidjemo Bangkok, pa zatim na sever - Chiang Mai, zatim se spustamo na Puket i za kraj mini odmor na nekom ostrvu (nismo jos odlucili kojem). Ukoliko neko zeli da nam se pridruzi - dobrodosao je :) the more the merrior :)

inace kartu smo uzeli preko Egypt Air-a, Budimpesta - Kairo - Bangkok, povratna, za EUR 540 (cini mi se trenutno najpovoljnije na trzistu)

Dobar izbor. Bilo bi jos bolje da ostanes koji dan i u Egiptu. Karta bi bila skuplja oko 10-15Eura.

Ako moze sugestija za ostrva u Tajlandu, moj favorit je Ko Phangan.

Ja idem na tajland od 21.januara do 14.februara air quatarom rim-doha-bangkok. mislio sam da odem do bangkoka, ko phangana, jos uvek nemam tacnu ideju gde bih tacno isao i koliko gde ostajao. Ukoliko neko zeli da se pridruzi jos bolje, raspolozen sam za sve predloge!

Jel ti treba viza za Dohu?

• Author

Caos ja postavih temu i onda nestadoh :) salim se,planovi za Tajland i dalje postoje ovih dana bi kupila kartu koje su sad najpovoljnije varijante??sto se tice odlaska nista nije fixno,volela bi da bude u januaru i neke 3,4, nedelje da ostanem ..da cujem predloge ?? :)

Ja jos uvek trazim nekog da mu se pridruzim,jesi kupila kartu?Jesi sama ili ima vas dvoje,troje?Ja mogu posle 30 januara bilo koji termin! pozzz

19 januara slecem u bankok

dalje ko zna

ko je u tom periodu tamo nek se javi

za dve nedelje krecem sa ludim drugom za bangkok ili ti 6 janura  !!!  :D;D:):party::shockkk::spot::dance: :dance: :dance:clap.gif' alt=':clap:'> :banana::ang: :ll:koh phan gan samui i phuket su nam marsute             

hteo sam da vidim jel ima nekih ludaka to jest ludakinja  :gossip:::crazy::dance::spot::shockkk:::arabia:  ovde koji ce biti u istom periodu tamo 

:bag:lol::nonogent123clap::artist:tegzvizhd:fool::blob::shh::cry22::party::eat:

ako ima saljite mi zahtev na fb...

napisite tajland u msgu da bi vas prihvatio...

[email protected]

::crazy: ovaj je najaci ;D:party::potty::shockkk::pij:pijjj:kamp::yok:shtrumpf:fool:serenade::artist::banana::ang::maddd: