February 10, 201114 yr Mhm u mog oca su cak i pusku znali da upere za zvake al bas za zvake za vreme caucevskog(valjda tako bi) za takve je giljotina a ne carinska ni bilo kakwa sluzba..
February 11, 201114 yr Author Asterixe hoces da mi doneses jedan plazma TV 51' iz Madjarske bez carine i PDV-a?
February 11, 201114 yr Pa naravno kako ja da zaradim za burek ja pored takvog TVa sam prodjem,covece nemam para da ga gledam a 51 uh od 100 do 150e zavisi kako kome sa prevozom sve do adrese u ns das pare ja ti donesem racun i kusur a ako neces tako ti ajde pa muvaj
February 11, 201114 yr Author OK 100eur a doneses mi jednu plazmu odavde http://www.elektrooutlet.eu/ sa sve overenim racunom na madjarskoj granici da mogu da izvrsim povracaj poreza.
February 11, 201114 yr ih sad ako sam siso vesla nisam guro brodove to je robija,ja na granici sve prijavljujem nisam tu da krijem nek ima leba i drzavi al za televizor od 51inc ja kazem da imam televizorcic ::crazy:prema tome to vec ne ako ga overim na granici zadrzavam se dugo i nema cile mile to onda moram platim car. i pdv kod nas.. e onda nadji nekog gore ko ima firmu da ti ucini da ga uzmes on izvrsi povracaj poreza zatim da ga da u rashod kao i to ti je to
February 11, 201114 yr Author pozdravljam sve vidove borbi protiv narko kartela i sverca oruzja itd gnusam se toga :-\ ali Brisite ovo,kad ne bi gledali kroz prste ostao bi bez posla,tj kad bi mi pisali carinu u fulu ne bi imao zarade nego svaka tura minus... ja na granici sve prijavljujem nisam tu da krijem nek ima leba i drzavi Cek Asterixe druze nas da li ti napisao oba ova posta!?
February 11, 201114 yr :death: u grob ces me oterati zato kazem da za tv od 51inc kazem televizorcic,kad bi rekao televizorcina il kucni bioskop on bi rekao 200e car i pdv igra reci,on dobije neki evro dobije drzava dobijem ja a sad neka neko brise ovo :party: :party: