Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Mhm u mog oca su cak i pusku znali da upere za zvake al bas za zvake za vreme caucevskog(valjda tako bi) za takve je giljotina a ne carinska ni bilo kakwa sluzba..

• Author

Asterixe hoces da mi doneses jedan plazma TV 51' iz Madjarske bez carine i PDV-a?  :)

Pa naravno  zvizhd kako ja da zaradim za burek  :blob: ja pored takvog TVa sam prodjem,covece nemam para da ga gledam a 51 uh od 100 do 150e zavisi kako kome sa prevozom sve do adrese u ns das pare ja ti donesem racun i kusur :D a ako neces tako ti ajde pa muvaj :D

ih sad ako sam siso vesla nisam guro brodove to je robija,ja na granici sve prijavljujem nisam tu da krijem nek ima leba i drzavi al za televizor od 51inc ja kazem da imam televizorcic  ::crazy:prema tome to vec ne ako ga overim na granici zadrzavam se dugo i nema cile mile to onda moram platim car. i pdv kod nas.. e onda nadji nekog gore ko ima firmu da ti ucini da ga uzmes on izvrsi povracaj poreza zatim da ga da u rashod kao i to ti je to  :blob:

• Author

pozdravljam sve vidove borbi protiv narko kartela i sverca oruzja itd gnusam se toga :-\ ali Brisite ovo,kad ne bi gledali kroz prste ostao bi bez posla,tj kad bi mi pisali carinu u fulu ne bi imao zarade nego svaka tura minus...

ja na granici sve prijavljujem nisam tu da krijem nek ima leba i drzavi

Cek Asterixe druze nas da li ti napisao oba ova posta!?  ;D

:death: :death: u grob ces me oterati  ;D zato kazem da za tv od 51inc kazem televizorcic,kad bi rekao televizorcina il kucni bioskop on bi rekao 200e car i pdv :LOLLL: igra reci,on dobije neki evro dobije drzava dobijem ja :D a sad neka neko brise ovo  :stupid:  :party: :party: :party: :party: