Posted November 23, 201014 yr Hoce neko za prvi - drugi vikend u Decembru da mi pravi drustvo za Bec? Voz je 70 eur regularna karta, i presedas u Budimpesti, a ako kupis odavde za Budimpestu, i u Budimpesti za Bec, onda izadje povratna 50 eur. Kombi je 30-35 eur pravac, pokupi te na adresi u PO, BG ili NS, i ostavi na adresi u Becu. Po meni najbolji Fudeks, 50 eur povratna karta, i gratis rucak u Madjarskoj. U Becu sam bio pre oko 3 nedelje, karta do Bratislave je 11 eur povratna, oko 45 min busom. Ako neko insistira i da produzi do Praga jedan dan, karta je 10 eur u pravcu. Smestaj CS.
November 23, 201014 yr хеј, хеј.... што не одложиш то за Нову годину, па идемо заједно ја сам дефинитивно решио да дочекам НГ у Бечу и/или Братислави правим договоре на три фронта, а како време одмиче - договор измиче..... :-\
November 23, 201014 yr isao bih i ja za ng ili eventualno u drugoj polovini decembra..... smestaj odgovara cs
November 26, 201014 yr онда ћемо се срести негде горе, на Штефанплацу!!!! ако мислите у хостеле - пожурите, сви су скоро већ пуни, и условљавају да уплатите минимум 3 ноћења!!!! а и цене су мало веће!!!!!! или већ за ЦС - време је да мислите о томе!!!! позззз....
November 27, 201014 yr Bice zez za CS, jer ce svi hteti na neki put, a dosta njih zeleti i da je free ! Amon.Ra, Bec je sve blize...mada je pitanje gde je kraj puta (bojim se tek na okeanu )... Prica ide ledecim tokom: -ok, idemo do Beca. -aha, ali kada smo tamo moze i Salcburg, tu je na 200-300km. -super, a blizu ima i nekoliko jezera, pa da obidjemo. -ok, mada onda ni Minhen nije daleko, svega 200km... ... ...
November 27, 201014 yr Милоше, о колико дана ти то говориш, јер, близу су и Праг, Берлин, Париз, нешто мало даље Стокхолм, Осло и Амстердам, а и до Москве има лоу-костера? договорићемо се већ, само да кренемо!!!!! @ Снегуљичица, Мире_зр, Ела, скоут и остали: ако немате неке конкретне планове - хајде да направимо СРПСКУ журку усред Беча, нпр. у кафани "Лепа Брена"!!!!!
November 28, 201014 yr Lepa Brena je nesto sto ne zelim ni na pustom ostrvu da vidim... Cak ni u obliku koktel bara sa konobaricama u toplesu i "Englishman in New York" u pozadini !
November 29, 201014 yr Author Ja idem ipak oko 20 decembra, posto je tesko naci smestaj za NG. Ja u stvari idem da otvorim racun u banci, ali naravno da koristim priliku da obidjem ponovo Bratislavu itd... A za docek mislim da je bolje na Stephanplatz,, mada se ceka svuda, na prateru...
November 29, 201014 yr Ja sam i dalje zainteresovana za Bec za NG, nadam se da cu uskoro znati nesto detaljnije:) A sto se tice slavlja - dogovoricemo se:)
November 29, 201014 yr Ела, интересуј/те се брже, да не останете без смештаја, па да онда морате да дижете шатор....
December 1, 201014 yr Author Nema mesta za NG, svi su uglavnom puni, odnosno CS je prebukiran. Trazi se patos, pa i to je puno.
December 3, 201014 yr Lepa Brena je nesto sto ne zelim ni na pustom ostrvu da vidim... Милоше, причај ти шта хоћеш, али - ја тамо морам да попијем кафу... Cafe Lepa Brena Mariahilfer Gürtel 29 15. Bezirk 06644230818
December 6, 201014 yr Author Ja sam u tom i susednom becirku vidjao samo nase kafane, sa posterima nasih pevaca koji tamo idu da pevaju. Hvala za adresu, idem na kafu tamo
December 6, 201014 yr Evo, potvrdjeno - Bec za Novu godinu, i jos malo poslije toga, do nekog 4. ili 5.01. Kakvi su planovi, pa da se dogovaramo?
December 8, 201014 yr још увек не знам колико нас тачно иде, када и како * очекујем потврду за све то, али - никако да стигне, мада - опуштено, има још форе.... знам само да ћу бити у Бечу 31. и 1-ог, 2-ог поподне и 3-ег у Братислави, и то је то... иначе - отворен сам за сваки договор, тако - дајте (још) неке предлоге.... Ела, у сваком случају - мој позив за кафу и сахер још увек важи....
December 10, 201014 yr Kakvi su planovi, pa da se dogovaramo? е, хајде да овде бацимо на папир шта радити у Бечу за НГ, кад ништа неће радити!!!!! искрено се надам да се то неће односити и на Пратер, остао ми је дужан једну вожњу, као и Дунавски торањ... дакле - сахер торта и дупли еспресо у хотелу "Сахер", кафа у "Лепој Брени"..... Штефансдом и српска црква св. Саве...... и још неке зградице које можемо да видимо само с поља.....
December 10, 201014 yr кад ништа неће радити!!!!! добро, и да демантујем сам себе: изгледа да је мањи број оних музеја и галерија који НЕЋЕ радити за новогодишње празнике, тј. већина њих ЋЕ РАДИТИ, и то скоро целог дана!!!!! они ће у ствари празновати за Божић 24. и 25-ог.... http://www.wien.info/en/sightseeing/museums-exhibitions/highlights/museums-holidays а у Албертини - Микеланђело!!!!