Posted December 7, 201014 yr Mozda naslov topica i nije najbolje koncipiran, ali evo sta me zanima: imam Cesku vizu na godinu dana, izvadio sam je jer sam student u Pragu. E sad, koliko sam razumeo ta Viza vazi u svim zemljama koje su potpisnice Sengenskog sporazuma? Ako je to tacno, da li to znaci da mogu da putujem po svim ti zemljama do mile volje i sta sve da ne radim....ili ipak moram da obracam paznju na sve one zajebancije 90 dana tamo 90 dana ovamo ili kako vec.. Pasos je Srpski, onaj novi, biometrijski Na zalost viza mi vazi do kraja Juna, ali sam cuo da za produzavanje nije neki veliki problem, ne bih bas da izvisim za vizu kad se leto zahukta :-\ Ili je ovo poslednje pitanje za novi topic, ili ipak Eto, pomozite novajliji, mozda vam se isplati a mozda i
December 7, 201014 yr Da, mozes da putujes do mile volje da isteka vazenja te vize. Ako ne produzis, onda si kao i sav "ostali" svet sa srpskim pasosem.
December 7, 201014 yr Author He he, predpostavljao sam to, ali ipak lepse ovako kad proveris i sada idu one sve ...hvala pedja, nego nista ne znas o tom produzavanju viza? Jednom sam bio do policije za strance i rekao sam vise nikad!! guzva je bila tolika da nisi mogao da dises, i jos dodjes u pola8 da bi uzeo broj, a onda sanjas kada ces doci na red, i kada dodjes jedva se sporazumes sa njima i tako,.. sve u svemu, nadam se da se to produzavanje vize radi negde drugde? ili ipak u policiji za strance?? neeeeeeee