December 14, 201015 yr Da li neko moze da mi pomogne sa savetom kako najjeftinije stici do Hong Konga ili Shenzhena? Tacnije mi vise odgovara Shenzhen, ali pretpostavljam da se do Hong Konga moze naci veci broj letova.
December 14, 201015 yr najjeftinije ti je preko malezije i singapura, ali sa dosta presedanja. airasia, flydubai.... itd..... a iz budimpešte ima za ~590€ do hong konga, british airways.
December 14, 201015 yr Najbolje ti je da ides iz Budimpeste ili Beca do Guangzhou-a. Mozes da nadjes karte od 560 eur u februaru.
December 14, 201015 yr Author U principu nemam konkretne datume. Zanimaju me okvirne cene koje mogu da ocekujem i sa kojima mogu da kalkulisem
December 15, 201015 yr Author Ne, prva karta mi je placena od strane kompanije. Zanima me zbog eventualnih poseta porodice i prijatelja. Pretpotavljam da cu i ja putovati do Srbije u nekoliko navrata tokom boravka tamo. Vise sam pitao za okvirnu cenu sa kojom moze da se kalkulise.
December 15, 201015 yr Savetujem ti da pratis specijalne ponude Hainan Airlines-a koji leti iz Budimpeste: http://global.hnair.com/en/index.php