Posted February 19, 201114 yr Ako neko ide krajem februara kolima do Soluna ili Atine, Larise, javite mi
February 25, 201114 yr pridruzujem se i podrzavam apel: Moj decko ide na Krf pa bi mu prevoz do Soluna dobro dosao. Narocito, imajuci u vidu strajk grckih zeleznica. 'Ajde dobri ljudi, pomozite, a mi cemo nagraditi!
February 27, 201114 yr pridruzujem se i podrzavam apel: Moj decko ide na Krf pa bi mu prevoz do Soluna dobro dosao. Narocito, imajuci u vidu strajk grckih zeleznica. 'Ajde dobri ljudi, pomozite, a mi cemo nagraditi! Pa jeli gledao bus prevoz??Koliko znam ima do Soluna...
February 27, 201114 yr http://alamanis.com/redvoznje.html evo,može do Larise,pa odande da traži do Igumenice,ili da izadje u Solunu,pa dalje..
February 27, 201114 yr Naravno da moze busom! No, priznaces da nije zgoreg ni ustedeti neki din/euro. Narocito u situaciji kad planiras da budes par meseci putnik namernik bez prihoda . Ipak, hvala
July 17, 201213 yr Da li možda neko putuje u Grčku na more kolima, u skorije vreme? Delili bi troškove! Trebaju nam dva mesta! Nije nam bitno gde idete......