Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima, ja sam novi na forumu. Prvo hocu da kazem da je ovaj sajt ono sto sam vec duzi perioD sanjao da nadjem :) i eto san se ostvario.

Nisam mnogo iskusan putnik, ali hocu da pitam nesto? Moguce da ce mnogima od Vas zvucati smesno, ali u Decembru kada sam se vracao iz Soluna vozom, sreo sam dvojicu Kanadjana, i sve kul sa njima, nego oni su imali neku knjigu da kazem obimnu :) i tu su imale najbolje destinacije, putokazi, predlozi sta obici - cak i za gradove su bili predlozi koji prevoz da se koristi tj tacno po brojevima sa te stanice broj 7 ide do vuka npr cak je bila i mapa grada, i sve ostalo, tj sve je bilo tu sto coveku treba da bi opusteno mogao da prodje jedan ceo grad cak i drzavu. Sad verovatno svi znate na sta mislim, ali 'de to ima da se kupi u Srbiji? Ako uopste ima? :)

Pozdrav.

Veliki su procenti da se radi o nekom od Lonely planet vodica...e sad, pitanje je da li se radi o kompletnom vodicu za Evropu ili su imali neku "regijsku" varijantu (jugoistocna Evropa, Balkan etc)

Imam ja za Lonely Planet za celu istocnu evropu i spaniju pa ako ti treba mogu ti dati da fotokopiras.