Posted February 28, 201114 yr Nesto mi je iskrslo i ne mogu da putujem u Pariz, pa ako se nekome putuje mozemo da se dogovorimo za kartu. U pitanju je polazak 21. marta, a povratak je 1. aprila.
February 28, 201114 yr Ne mora nuzno da znaci. Fica hoce da se dogovori, koliko vidim, tako da verujem da bi dao kartu povoljnije Posto on svakako moze da se pozdravi sa tih 80 evra, mozda moze nekom da ucini uslugu i da "pokloni" tu kartu, pa bi taj neko platio samo 80 evra za promenu imena Ili, ako bude nekom ponudio istu kartu za 2 nedelje, tad ce mozda i biti jefitnija od one sa sajta. Ali, to je vec tapkaroski posao
February 28, 201114 yr Ma naravno, nisam napisao to da bih rekao da je nemoguca misija, nego prosto kao nesto sto takodje treba racunati
February 28, 201114 yr Author Karta je 40 e, a cini mi se da ja promena isto oko 40 e pa eto cifre od 80, ukoliko je neko bas zainteresivam mogu da snizim cenu...
February 28, 201114 yr Promena imena je 40 evra po osobi i po letu, a mislim da oni povratni let tretiraju kao 2 zasebna leta, pa bi promena imena za tvoj let kostala 80 evra. Bilo bi dobro da nisam u pravu