Posted March 23, 201114 yr na wikipediji sam nasao sledece podatke: Albanian Airlines Tirana [begins June] - nema jos u sistemu za rezervaciju Azerbaijan Airlines Baku [begins winter 2011] - nema jos u sistemu za rezervaciju Croatia Airlines Dubrovnik [begins 20 June] (od 120eu povratna karta) Eagles Airlines Forlì [begins 4 May] - nema jos u sistemu za rezervaciju Jat Airways Seasonal: Girona [begins 23 April] - nema jos u sistemu za rezervaciju Spanair Seasonal: Palma de Mallorca [begins 23 June] - nema jos u sistemu za rezervaciju Sky Work Airlines Bern [begins 1 November] (od 118eu povratna karta) Ryan International Airlines Chicago-O'Hare, Toronto-Pearson [both begin June 3] nije bas dzabe ali mozda nekome posluzi
March 23, 201114 yr Za AZAL (Az Airlines) ja mislim da će teško se ostvariti, čak iako se ostvari to je planirana kao kružna linija Baku - Beograd - Cirih, Albanian Airlines - Ilir Meta je najavljivao da bi trebalo da se otvori ruta, al uzmite u obzir da je Alb airlines poprilično mala kompanija i da ih je Belle Air pokosio što se tiče broja putnika sa Rinasa. Spanair za Palma De Mallorcu, kao i JAT za Gironu mislim da će biti čarter letovi, iako su iz Jat-a najavili da će to biti sezonska linija, već su ubacili npr liniju za Dubrovnik u sistem za rez, dok Gironu nisu, a na isti dan su najavljene destinacije... Al Inšalah, pa možda i bude nešto
March 23, 201114 yr na wikipediji sam nasao sledece podatke: Albanian Airlines Tirana [begins June] - nema jos u sistemu za rezervaciju Azerbaijan Airlines Baku [begins winter 2011] - nema jos u sistemu za rezervaciju Croatia Airlines Dubrovnik [begins 20 June] (od 120eu povratna karta) Eagles Airlines Forlì [begins 4 May] - nema jos u sistemu za rezervaciju Jat Airways Seasonal: Girona [begins 23 April] - nema jos u sistemu za rezervaciju Spanair Seasonal: Palma de Mallorca [begins 23 June] - nema jos u sistemu za rezervaciju Sky Work Airlines Bern [begins 1 November] (od 118eu povratna karta) Ryan International Airlines Chicago-O'Hare, Toronto-Pearson [both begin June 3] nije bas dzabe ali mozda nekome posluzi Praguc, a i ostali, ne nasedajte na ove provokacije! On je jedan mucki provokator
March 23, 201114 yr Author Praguc, a i ostali, ne nasedajte na ove provokacije! On je jedan mucki provokator lol::
March 24, 201114 yr Pozzz, jel neko leteo s Sky work-om... kakva su Vam iskustva? Jel nama za Svajcarsku vise ne traba viza ili bese kao za Uk?
March 24, 201114 yr Sto se viza tice sve informacije imas na sajtu, u odjeljku vize, ubuduce koristi tu opciju.... Od 19.12.2009. državljanima Srbije nije potrebna viza za ulazak u Švajcarsku. Bezvizni režim odnosi se isključivo na biometrijske pasoše Republike Srbije! Nosioci plavih SRJ pasoša, pre ulaska u Švajcarsku, moraju pribaviti odgovarajuću vizu u DKP-u Švajcarske!
March 24, 201114 yr Hvala... pocela sam s pitanjem vezano za sky work pa mi je ovo proletelo...vise sam usput pitala za to jer nisam bila sigurna, sad vidim da ima i tema posebna za vize, ja inace samo ovu jeftini letovi koristim...
March 24, 201114 yr Tirana i Baku deluju kao čista egzotika, ako udare neke razumne cene... ja sam ZA!
March 24, 201114 yr Ja u tirani bio....ne bih ponovo. Za Baku se slazem....extra destinacija. Kako sada stoje stvari, Jat ce ceo kontigent za Barcelonu da proda agencijama. Zvao sam ih 2 puta da pitam kada ce pustiti u prodaju i po kojoj ceni al me "lade"... Zato kod jedne poznate Tur.ag. vec moze da se uzme aranzman za Barsu sa ,zamislite, letom u vrema kada je jat najavio.
March 24, 201114 yr Hvala... pocela sam s pitanjem vezano za sky work pa mi je ovo proletelo...vise sam usput pitala za to jer nisam bila sigurna, sad vidim da ima i tema posebna za vize, ja inace samo ovu jeftini letovi koristim... Postom nisam htio da kazem bilo sta lose Olaksavas i sama sebi pretragu, tj. ne moras da cekas nekoga da odgovori
March 24, 201114 yr Nikakav posebno ali me nista ne vuce da ponovo odem. Da se razumemo, ja se ni u Milano, Solun, Bratislavu, Sofiju...ne bih ponovo vracao ako me put ne nanese. Receno je iskljucivo u kontekstu da mi se nista posebno nije svidelo i da mislim da ako ponovo odem...necu imati nesto vise da pogledam, posetim....od prvog puta. Mada, retki su gradovi u koje bih se ponovo vratio kada ima toliko zabacenih mesta na planeti gde nisam bio. Neki od tih retkih : Lisabon, Sevilla, Cirih, Kairo, Istambul, La Valeta, Reggio Calabria, Bern....Luxembourg... E sad...naravno da bi pre otisao da vidim Bangkok, Vankuver, Sidnej, Peking, Ulan Bator, Tokio.... ...samo cekam da Wizz okrene na tu stranu...
March 27, 201114 yr Author Kako sada stoje stvari, Jat ce ceo kontigent za Barcelonu da proda agencijama. Zvao sam ih 2 puta da pitam kada ce pustiti u prodaju i po kojoj ceni al me "lade"... Zato kod jedne poznate Tur.ag. vec moze da se uzme aranzman za Barsu sa ,zamislite, letom u vrema kada je jat najavio. ubacili su u sistem Gironu - tricavih 20.629din sa jednim letom nedeljno
March 27, 201114 yr A kada ce poleti iz beograda qatar airways, etihad, air arabi, emirates, air asaia. Ovo sto sad leti iz beograda meni bas i ne odgovara jer sam obisao sve po Evropi sto me je interesovalo
March 27, 201114 yr Kako sada stoje stvari, Jat ce ceo kontigent za Barcelonu da proda agencijama. Zvao sam ih 2 puta da pitam kada ce pustiti u prodaju i po kojoj ceni al me "lade"... Zato kod jedne poznate Tur.ag. vec moze da se uzme aranzman za Barsu sa ,zamislite, letom u vrema kada je jat najavio. ubacili su u sistem Gironu - tricavih 20.629din sa jednim letom nedeljno Ja bogme kad sam gledao za jun/jul videh da je 3 nedeljno...
March 27, 201114 yr U maju jedan, u junu 2 a od sredine juna krece 3 leta s tim sto je valjda cetvrtkom dva leta...jedan za drugim. U 17.30 i 18.20. Mozda je bilo bolje da su ubacili jos jedan dan umesto dupliranja u jednom danu ....ali imaju neki rezon sigurno....