Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...

Pored ovih navedenih na sajtu, postoje još i kampovi u Bečićima, Jazu, Buljaricama, Čanju, Žanjicama. Ima i nekoliko privatnih i malih u Stolivu i u zalivu Veslo na Luštici...

E sad, mene zanimaju neka mesta van kampova koja su zgodna za kampovanje na primorju.

• 4 weeks later...

Ja još uvek nisam,ali u nedelju ću saznati :)

Negde sam pročitao da je u Herceg Novom moguće spavati na nekoj plaži, na ležaljkama za plažu, za pola evra koji se daju noćnom čuvaru :D

Ahahah nemoj zezati...To je super. Za HN znam. U Igalu sam videla ljude da kampuju, tu dolaze godinama a nista nije ogradjeno i sl. Al me zanima ovaj deo blize pruzi :). Sutomore i sl. Ma...Bilo gde samo da je za dz ;). Ajd onda cekam nedelju...

Verujem da je od Petrovca prema Ulcinju dosta jednostavnije naći dobro mesto za kampovanje. Od Baramožeš malo da zađeš prema Rumiji i da otvoriš kamp gde god želiš. Ovo je oprobana varijanta :)

Podrucje starog (nekadasnjeg) kampa u Baru, vredi proveriti da li jos uvek moze da se kampuje, ladovine na pretek a nalazi se 50 metara od obale. Susanj je u pitanju, a gde je ne znam tacno, bejah mali kad sam zadnji put tamo  :kamp:

• 3 years later...

Pozdrav drugari, da li mozda ima neko zainteresovan da idemo negde na kampovanje na primoriju, npr Sutomore ili neko drugo mesto, da napravimo neku ekipu i da odemo u periodu posle 14. avgusta?   :spot:  :spot:  :spot:

pozz. ja sam za varijantu kampovanja ali vec sledece nedelje bi krenuo ako ima zainteresovanih? emoji_u263a.png inace sam iz ns 

ko je zainteresovan neka mekontaktira  preko mail-a: [email protected] pa cemo se lepo dogovoriti. Ja bi kreno vec sledece nedelje, utorak,sreda.. ne bi kasnije. Snasli bi se sigurno,mnogo je lakse ako nas je vise.. emoji_u263a.png Ako se niko ne javi,idem sam.. emoji_u1f600.png u najgorem slucaju,ako ne nadjem na divljaka nista, uplaticu neki auto-kamp..ima za 2.5e mislim po noci..