Posted June 29, 201114 yr hitno mi je potreban savet kako je najjeftinije za ovu destinaciju u prvoj polovini avgusta
June 30, 201114 yr Kako god da okrenes, u tom terminu ce biti paprena cena. Spic sezone, more, pa jos Dubrovnik... Leti Easyjet direktno sa Orly-ja. Pogledaj na sajtu, cene ubijaju.
June 30, 201114 yr Author Razmisljala sam i o tome, ali se ne snalazim u pronalazenju.Ukoliko neko ima bilo kakvu ideju i drugih vidova prevoza, neka javi, jer ova solucija Easyjet-a je preskupa.
June 30, 201114 yr Koristi recimo www.kayak.com za pretragu letova. Ukucaj gradove, fleksibilne datume, pa ces vec videti. Koliko sam video, ni Tivat nije nista jeftiniji. Prosto, i Tivat je morska destinacija, a prva polovina avgusta je spic spiceva! Znam da JAT od skoro leti za Dubrovnik iz BGa, pa mozda ako nadjes nesto jeftino do BGa...
July 4, 201114 yr 3. avgust Easyjet : Dubrovnik - Paris preko Milana 83 evra bez prtljaga (samo sa rucnim) povratak 22 avgust direktno Pariz - Dubrovnik 66 evra Ako je to kasno za povratak, ima opcija 12/13 avgust, 90 evra ukupno Ryanair Paris - Oslo Norwegian Oslo-Dubrovnik