Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Cao drugari, da li ima intresenata za Lazarev kanjon, islo bi se vikend od 30.09. do 02.10.2011. dakle petak formiranje kampa i  nocenje kod Laz. pecine, subota prolazak kroz kanjon i formiranje kampa na izlasku iz kanjona, nedelja povratak. To je nesto ukratko, ako ima zaintresovanih bice i detalja :D

Obavezne su gojzerice, sator, podmetac, vreca za spavanje, noci ce biti hladne dakle tobla odeca, celokupna oprema, hrana za sva tri dana, voda za jedan ceo dan otprilike 2-2,5 l, se nosi sa sobom. Kanjon je prilicno zahtevan sto se tice fizicke spreme. Duzina kanjona je oko 8 km, i povratak do sela je oko 16 km makadamskim putem.

Rado bih isao, ali tri noci je previse, cak i dve, moram u ponedeljak biti odmoran za posao. Potrebna mi je puna koncentracija na poslu. Da je jedna noc i jos subota preko dana, pa jos nekako, ali ovako... Ako bih hteo da se vratim ranije sam, bojim se da ne bih nasao put, tako da odustajem. A bas sam se zagrejao. Ebi ga, nemam ni gojzerice, ali kontam da bih uspeo i bez njih :D Cuvajte se, cuo sam da ima poskoka :)

• Author

Radi se o dva nocenja, vec u nedelju uvece bi trebao da budes u Beogradu ;D, pozeljne se gojzerice ali ono sto se nema moze i bez toga, bitna je volja  :kamp: