Posted November 13, 201113 yr http://www.youtube.com/watch?v=brPIUyd9i0E&feature=share savrsenstvo! Jeste sada, ako hocemo da budemo cepidlake mozemo reci da su mogli dodati jos toga, al je zaista supre uradjen video i ja sam ponosna! Vi???
November 13, 201113 yr Спот за моју душу. Иначе пробао сам пицу у италијанском ресторану на Циришком језеру и могу слободно рећи да је наша, фаст фуд варијанта пице, заааакоооон.
November 27, 201113 yr jedno glupo pitanje, jel zna neko gde moze da se kupi pecenica sa suvim sljivama sto je prikazana u spotu?
November 27, 201113 yr Јесте лепо али где су Косово и Метохија овде? Зар тамо нема ничега или смо се и сами тога одрекли?
December 9, 201113 yr Da....stvarno. Valjda im nisu dali da snimaju reklamu tamo (na Kosovu). Al opet,mogli su da iskopaju neke stare snimke/slike,pa da bar na neki nacin predstave i taj deo Srbije. Takodje,ovaj deo gde sam ja (da kazem severno od BG-a) je predstavljan samo futoskim kupusom.Nista vise. Ko da i ovde nema jela za spremiti Suma sumarum,vise mi ovaj snimak lici na promociju jela u centralnoj Srbiji,nego u Srbiji uopste. To po meni stavlja ozbiljnu primedbu da se na to treba ponositi.Vise naginje na selektivnost,da ne kazem na sramotu (izostavljanjem odredjenih nasih regija)