Jump to content

Featured Replies

Posted

Visa Electron ne prolazi vise kod njih. Od sad 11 EUR mora da se plati. Cak i za putovanje u jednom smeru :( Ako se placa kreditnim karticama, onda jos malo vise...

Jedina svetla stvar je sto i kad ide vise ljudi opet placaju ukupno 11eur, a ne po coveku.

New bookings

All bookings will incur a £9.00 administration fee. Bookings made by Visa Credit Card, MasterCard, Diners Club, American Express, Carte Bleue (domestic transactions only) and UATP/Airplus will incur an additional fee of 2.5% of the total transaction value, with a minimum charge of £4.95, whichever is greater.

Uzas....

sad cemo morati i istim letovima da idemo da bi "ubili" cenu booking fee-a.

11 ljudi na jednom istom letu....evro po coveku...prihvatljivo.  :yok: :yok: :yok:

Generalno, daleko su stara dobra vremena...

• Author

kako mislis da ne prolazi visa electron a posle kazes da su uveli taksu za visa electron od 9 funti?

Mislio sam, nema vise mogucnosti da se eskivira 'booking fee'.

"Prolazi" ona svakako i ranije i sad. Samo sto je ranije 'booking fee' sa njom bio 0, a sad 11 EUR.

Nažalost, kao i kod Rajanera, to je njihov odgovor na određene namete koje imaju od svojih zemalja odakle obavljaju letove i Evropske komisije po pitanju zaštite životne sredine + porast cena kerozina od koje ne mogu da se zaštite čak ni opcionim ugovorima koji se najčećše zaključuju na godinu dana. Iskreno, pitao sam se zašto ranije nisu uveli to. Ovo sa brendiranjem kartica je već odomaćena priča počev od Wizz-a, sada preko Rajanera, a mislim da će u nekom periodu u Easy da uvede... šteta