Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Hoj hoj, odavno nisam napravio temu.

Razmišlja li neko da ide na Dugino okupljanje u Slovačkoj? Za neupućene ovo nema veze sa Neđom Kostić.  :P

Ovo leto se organizuje u Slovačkoj od 19. jula do 17. avgusta.

evo linka o tome http://groups.yahoo.com/group/slovakia-RboG-2012/

O Rainbow okupljanju iz putopisa "Rainbow i istočna Srbija" https://www.klubputnika.org/Putopisi/1952-rainbow-istocna

Okupljanja poznata kao "Duga" ili "Rainbow gatherings" predstavljaju privremene zajednice koje se zalažu za ideale mira, ljubavi, harmonije, slobode i zajedništva, što je zamišljeno kao svesna alternativa popularnoj kulturi, potrošačkom mentalitetu, kapitalizmu i masovnim medijima. Okupljanja se obično održavaju u prirodi, traju po mesec dana, i svake godine se organizuju u drugoj državi. Rainbow okupljanja, kao i Rainbow Family (Dugina porodica) izraz su utopijskog impulsa, kombinovanog sa boemijom i hipi kulturom, koji vuče korene direktno iz kontrakulture 1960-ih godina. Mejnstrim društvo se posmatra kao "Vavilon", što izražava uverenje da savremeni stilovi života i sistemi vladavine nisu zdravi, te da kao takvi nisu u harmoniji sa prirodnim sistemima planete Zemlje.
  • 2 months later...

Ja bih tako htela na to okupljanje hipika u Slovackoj. Nista o tome ne mogu da nadjem na netu,a jako jako sam zainteresovana.... moze li neko jos nesto o tome da kaze...ne snalazim se dobro ni na ovim forumima,prvi put sam se sad registrovala :) samo da dobijem informaciju...