Jump to content

Featured Replies

Posted

Ljudi jel neko planira u skorije (vrlo) vreme da ide za Madrid.. Ja idem 25og iz Budimpešte wizzom, znam da je short notice, ali eto, ako nekoga ima da hoće he/she is welcome ;).. Doduše i ja sam kupio karte večeras tako da.. i nije bilo kad pre objaviti :D

Ja sam isto gledao, mada vise razmisljam o nekoj sredini marta, pa ponovo do Valensije na festival petardi i vatrometa  :D

I ja sam za Madrid u narednom periodu, ali nikako da nahvatam Ryan za neku bas povoljnu cifru, ako neko naidje na nesto povoljno nek javne... Hvala unapred...

• Author

Ja već bio i vratio se :). To je bilo putovanje "spur of the moment" :D

• Author

Ruta mi je bila

BUD-MAD 35e, MAD-BCN 30e, BCN-BUD 35e. plus gea do aerodroma, tako da sam skapirao da mi je mozda bilo jeftinije da sam na vreme kupio karte iz beograda, isto bi me kostalo sa svim transferima itd al nema veze..

Hostele sam nalazio na netu, prosecna cena oko 15e ;). Koje jos info te zanimaju? ;)

• Author

Nema na čemu. S tim što ja nisam nosio čekirani prtljag, već onaj mali što može da ide u ručni ;). Tako da ako planiraš duže koštaće te više ili... travel light :D

• 2 weeks later...

Možeš li da napišeš nešto konkretnije informacije o putovanju? Gde si bio smešten u oba grada, koliko si dana bio u jednom i drugom? Da li si bio zadovoljan smeštajem, koji su im uslovi, koji sprat, bilo šta o tome? Čime si se najvše hranio? :) Neka kratka paralela između Madrida i Barselone, kako si ti doživeo jedan, kako drugi. Šta ti se svidelo, šta ti se nije svidelo. Koliko te izašla gea za transfer? Kada bi išao ponovo istu turu, da li bi i šta radio/organizovao drugačije?

Ne moraš ništa opširno, može u osnovnim crtama, da steknemo bolju predstavu i da učimo na tuđim iskustvima. :)

• Author

Evo ovako, pocnimo sa smestajem: Meeting Point Madrid, mesto je novo i super, negde oko 15ak eura po noci je, i pri tom se nalazi bukvalno pored Palacio Real, i metro stanica Opera je blizu takodje :-), sto se tice hrane, uglavnom je bio supermarket style, cene su vise nego u Bg, al ja generalno na putovanjima jedem jednom dnevno pa mi i nije problem.

Barselona - St Jordi Arago, fenomenalno mesto, ljudi u hostelu su odlicni, i nalazi se mah pored Casa Batllo u Passeig de Gracia. Barsa je skuplja od Madrida :-). Btw ostao sam 10 dana :-), a specificnosti oko cena ja stvarno ne pmatim. samo znam s koliko para sam otisao a sa koliko sam se vratio. recimo da mi je manje vise otislo oko 50e dnevno (al ja sam svako vece izlazio, a rumkola je 5-7e) ;)

• 2 weeks later...

Izvini, odmah sam skočio bio na pretragu, sad tek vidim da ti se nisam ni zahvalio za info.

Ja u troškove obično uračunam neophodni minimum (smeštaj i sendviči u prodavnici), a kafići, zabava, muzeji, suveniri i bilo kakav šoping su mi zasebna stavka. :)

U svakom slučaju hvala, pomoglo je.

• Author

Jur velkam :) Ako ti bude trebalo još nešto, pitaj dok je sveže :D

• 3 weeks later...