March 12, 201213 yr najbrze : avionom najjeftinije... : bojim se da je isti odgovor.. A u parama... mislim da ti je jedna od najpovoljnijih solucija preko Istanbula preko KL Malezijom... oko 650eur je povratna ili KLMom iz npr Minhena za 700e Moze i Katarom ali ima stajanje vise i mislim da je bilo overnight u Dohi mada proveri. Tu na akcijama mozes dosta dobro da prodjes. Moja drugarica je isla iz Malpense proslog maja za 700e sa Singapore Airlines a evo kako vidim i sada moze sza slicne pare da se ode i vrati 5 8 SQ 377/SQ 948 MXP 1:05PM DPS 9:30PM 26h 25m via SIN 5 25 SQ 943/SQ 368 DPS 1:05PM MXP 8:20AM 25h 15m via SIN € 715.00
March 13, 201213 yr Author Hvala Wolf. I ja sam gledao ove opcije. Htio sam da vidim postoji li neka opcija preko low cost kompanija. Ima dobra konekcija Tiger Airways iz Singapura za Bali.
March 13, 201213 yr Mozes da izlomis putovanje i lovis kojekakve low costove ali ce kada se sakupe karte, provizije, prtljag...negde i spavanje jer nema dobrog uklapanja...skupje da te izadje. Da bi dosao do Singapura opet ti treba min 500e pa onda sabiraj uklapanje sa low costom, i sve nabrojane stavke. Mozda mozes da izadjes koji evro jeftinije ali mislim da nema rezona...izgubices dosta vremena za malu razliku u ceni. S tim, racunaj da je to dalek put a u redovnim kompanijama imas i klopu i dovoljnu kilazu za prtljag...
April 24, 201213 yr Mi smo u februaru 2012 išli iz Istanbula Qatar Airwaysom direkt do Denpasara. Povratna po osobi je bila oko 700jura. Ako nekog interesuje, tu je i blog sa Balija: http://www.geravodeli.com/wp/?page_id=454