Posted February 12, 200718 yr Ok, interesuje me ima li neko neku informaciju o iole povoljnom sme?taju na pravcu Smederevo-V.Gradiste- Golubac-Ram-D.Milanovac-Lepenski Vir-okolina reke Vratna, Miroč i Deli Jovan. U ciklonautovoj bazi jeftine spavke prona?ao sam samo ne?to u Kladovu ?to mi je malo offtrack... HC i CS nisu od neke pomoći po?to u tom kraju ima samo par ljudi koji su mahom u Beogradu na studijama i nisu se logovali u poslednjih par meseci... Da, uvek mi ostaje i ono da se raspitam kod lokalaca ako neko nudi prenoći?te, jel... Ako vreme ostane ovako lepo, poneću ?ator (da kampujem u februaru ) ali bi bilo lepo za svaki slučaj znati ne?to vi?e... Tako... unapred hvala edit: svakako kad se vratim dobijate detailed informacije...
February 12, 200718 yr U Kladovu imas omladinski centar KARAS mislim da se tako zove negde sam pronasao da on funkcionise kao hostel, takodje u blizini Kladova na reci Vratni postoji istoimeni manastir u cijoj blizini je i neki lovacki dom gde je takodje moze da se prespava. Ne znam koje su cene hotela, mislim da ne bi trebalo da bude nesto mnogo, jer na primer hotel Dunav u Kladovu ni na sta ne lici, ista je situacija i sa hotelom u Majdanpeku zaboravio sam mu ime.
February 13, 200718 yr Ne znam koliko ti odgovara smestaj u Tekiji mala varosica na dunavu izmedju Kladova i Milanovca....Tamo skoro svaka kuca izdaje sobe i mislim da uopste nisu skupe...(ako ti odgovara mozda mogu da pokusam da ti nabavim broj nekog od mestana koji izdaju,ali i ovako ne bi trebalo da bude problema....posto nosis sator:) u Tekiji imas divan mali kamp na dunavu ne kosta nista .......februar,Dunav
February 18, 200718 yr Izvini sto kasniiiiim ali.... Tek danas mi decko javio da doticna gospodja ne izdaje sobe zbog grejanja i nece da broj telefona ...pokusacu da nadjem jos nesto mada... ne znam kad ides i koliko je hitno ali pokusaj sutra da nazoves kancelariju na onaj broj oni tamo sigurno znaju jos nesto o tome ako i sami vec ne izdaju sobe.....ako saznam nesto javljam ti .... pozdrav
March 20, 200718 yr Author Ovo je ono sto su mi drugi poslali i sto sam sam iskopao : Gricko sa HC-a: Telefon turisticke organizacije Golupca. TEL: 012/78614 i 012/78145 Sto se tice turisticke organizacije u Velikom Gradistu TEL: 063/15 12 714, a homepage je www.velikogradiste.org.yu Ivana i Noni sa CS-a: spavali smo ponekad u satoru vecinom po kucama... U Kladovu smo dali kintu kao u hostelu ali jeftinije nego u hotelu:) sobe izdaje Franc,recepcionar hotela!haha,cini mi se 1000din, ali skroz su ok i on i zena mu MArijana,dobijes sprat sa zasebnim ulazom,fon iz nekog razloga nemam pa najbolje da pozoves hotel i potrazis Franca ali naravno ne govoris zasto,kazes da si rod:) U Rajackim pimnicama iznad Negotina moras da se najavis za taj jedan jedini podrum u kom mozes da spavas a tip koji je zaduzen za to je neki Miroslav Karamancic kog nismo nasli.. jedan od vinara,super lik od cije smo se JEDNE case belog napili,Sasa Mihajlovic,zivi u selu Rajac: 064/2162592 Ja : Spavanje na Srebrnom jezeru i u Velikom gradistu jako lako, ima milion hotela i hotelcica, i soba na izdavanje, od jeftinih pa do luksuznih. U Donjem Milanovcu spavanje kod deda Milana (Rajacic Milovan) koji zivi preko puta hotela Lepenski Vir u Radnickoj 13. Telefon: 030/86-748, 062/50-87-87 Povoljno je... mislim oko 400 dinara na noc... U selu Vratna spava se u planinskoj kuci, mora se najaviti minimum nedelju dana unapred. Covek se zove Ljubisa Matejevic a tel. je: 019/558-636 - stan, 019/558-115 - lovacka kuca Toliko, sad ce lepo vreme pa ce moci da se spava i u satoru, pa i samo u vreci! Vajlda ce nekome da posluzi...
March 23, 200718 yr Za rajacke pimnice uvek mozete da se javite meni.....narocito leti jul avgust i dobijete spavkanje za DZ ....i vino iz podruma naravno...
March 23, 200718 yr Za rajacke pimnice uvek mozete da se javite meni.....narocito leti jul avgust i dobijete spavkanje za DZ ....i vino iz podruma naravno... chekaj bre i vino za dz?
November 27, 201014 yr na brdu iznad sela Rajac nalaze se rajačke pimnice i izuzetan ambijent restorana sv.Trifun,vl.Miroslav Karamančić ( info 064 216 2500),poseduje sobe za prenoćište kao i specijalnu ponudu zdrave domaće hrane. Čovek je ljubazan, gostoprimljiv i kulturan,začetnik etno turizma na tim prostorima.Vredi posetiti!!!