Followers 0

trazim hiking partnera

8 posts in this topic

Trazim hiking-camping partnera za nekoliko hikeova u Srbiji u junu.

Obisli bi najpre kanjon reke Gradac sa nocenjem za pocetak, a kasnije rutu Valjevo-Divcibare-Ravna Gora-Gornji Milanovac u duzini od oko 70tak kilometara.

Imam 34 godine, preferiram dnevni prelazak oko 10-15km, bez striktnog plana ili pritiska, uz opusteno svracanje na jutarnju kafu na ili na rucak u nekom restoranu u mestima kroz koje prolazimo.

Ocekujem da kompanjon bude tolerantan, pricljiv i zreo. Nemam visak kamping opreme.

Zaintereovani me mogu kontaktirani na http://www.facebook.com/profile.php?id=799875315

Pozdrav

Trazim pomoc...:) u poslednje vreme citam po netu svasta o hiking-u i zainteresovao sam se da se oprobam u ovom vidu rekreacije. Zeleo bih da upoznam ljude koji se bave hiking-om, koji bi mogu detaljnije i adekvatnije da me informisu o svemu i svacemu vezano za temu, kao i da im se kasnije mozda prikljucim u nekom hike-u...:)

A kakva ti pomoć  konkretno treba? :) Pitaj šta te zanima.... Mada, praksa ti je najbolja...

Znam ja da je praksa najbolja, zato i trazim ljude koji su u tom svetu :D i znam sta je hiking...mislio sam pomoc tipa sta mi treba od opreme, koji su najbolje rute za pocetnike, da li ima neko udruzenje kome bih mogao da se javim i sl.

Pozdrav, nisam dugi cekirao ovu sekciju, letos sam hikovao Valjevo-Divcibare-RAvna Gora-Takovo-Gornji Milanovac u trajanju od 6 dana sa ortakom i bilo je fenomenalno narocito predeo oko Suvobora je veoma divlji, nismo sreli niti videli coveka dan i po. Aleks ako ti treba pomoc i saveti oko opreme, slobodno mi se obrati, dobro sam tehnicki potkovan.