Jump to content

Featured Replies

Posted

Dugo sam razmišljao da li uopšte da napišem putopis o Rovinju, više puta sam i cenzurisao, pa opet vraćao delove teksta. Na kraju sam zaključio da je najbolje da ja prenesem svoje kompletno iskustvo onako kako se dogodilo i kako sam ga ja doživeo. A svako za sebe može da odluči kako će da doživi pročitano. Uostalom, možete i da preskočite deo "Noć pripada ljubavnicima". ;) (stvarno nije to što mislite) Ja sam se maksimalno trudio da tekst bude primeren za sve uzraste, a imajući u vidu činjenicu da ovde većinom svi puno putuju i doživljavaju svašta, možda je moje iskustvo i sasvim uobičajeno.

Kao i obično, nije u pitanju haiku poezija, ali i ako vas mrzi da čitate (bila bi šteta, u svaki putopis je uloženo puno truda) verujem da će brojne slike i jedan prateći video klip biti dovoljni da vas zainteresuju za ovaj dragulj zapadne Istre koji definitivno preporučujem svima. A sa kojom idejom sam krenuo na ovaj izlet, šta sve tamo možete da doživite i kako je to uticalo na mene... Pogledajte na linku. zvizhd

Sve komentare možete da ostavite u samom putopisu, a pitanja o putu i Rovinju sigurno mogu i ovde.

Link: http://srdjanicanic.travellerspoint.com/7/