Posted October 7, 2012 Kad kazem kampovanje mislim na duzi boravak u prirodi bez kamp prikolice i ostalog luxuza. E sad... Pre nego sto odlucite gde cete na kampovanje,treba se snabdeti opremom. Ako zelite SURVIVAL MOD onda backpack od 35-40l,lovacki noz,kompas,kresivo,paracord (kanap jake izdrzljivosti),bat. lampa,rezervne baterije,prva pomoc i put putuje moj jaran... Za komfornije kampovanje je potrebno: sator,vreca za spavanje,podloga ispod vrece,lovacki noz,''posudje'',sibice-kresivo-upaljac,sekira-maceta,baterijska lampa+rez. baterije,prva pomoc,stap za pecanje+oprema. TO je nesto sto bi trebali da nosite sa sobom. Ako ste tip osobe koja ne voli hladnu vodu,vrsenje velike nuzde u prirodi,zahtevna u smislu ishrane i komfora,ONDA NEMOJTE ICI SA ONIMA KOJIMA TO NIJE PROBLEM JER CE TE IM POKVARITI UZIVANJE!!! Srecno,bistro Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2012 Jedan savet koji obicno vecina zanemari PRVU POMOC PAKUJETE POSLEDNJU ILI SMESTITE U POSEBNU PREGRADU TAKO DA BUDE NA DOHVAT RUKE Obicno se prva pomoc zabuta negde po sistemu nikad mi nije trebala P.S. Kakvo iskustvo imas sa ovim asovom? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2012 Tacno tako. Prva pomoc uvek na dohvat ruke. Ja je drzim u velikoj spoljasnjoj pregradi na rancu sa slike. Ovo je kombinacija asova,motike i krampa. Ne moze da se poredi sa nasim JNA asovom ali zavrsava posao i nemam neke vece zamerke osim da su trebali da koriste malo jaci materijal al' KOL'KO PARA TOL'KO I MUZIKE. Neces imati problema ako kupis. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 19, 2012 E svaka ti cast, narocito sa tim asovima, jel vi to planirate paprike saditi? Moja oprema (tarp, bivy bag, quillt i podloga) su ispod 1,5kg a ta nozina ima bar 2kg. Lepo si me zasmejao Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites