Jump to content

Featured Replies

Posted

Pogledajte sajt coveka koji sebe zove THE TRAVELER  ;D

Obisao covek 170-tak +91 zemalja, pa ima slika koje mogu biti interesantne...

Malo previse amerikanstine za moj ukus, ali ima recimo slike iz Magadana  ;D

http://www.galenfrysinger.com

:mrgreen:

uvek sam se pitala koliko tacno ima zemalja na svetu  :D

sve je to super, ima cak i slike kafanske zabave u srbiji  ::crazy: ali kako neko ko zeli da se njegovo misljenje racuna moze da pravi sajt u comic sansu??  kiklop

Haha, a i welcome mu je ukrašen cvetićima  :happyyy:

Nego, sajt može koristiti kao pregled i quickfind mesta premda poprilično podrobno obilazi zemlje. Čovek ima kintu, US pasoš i slobodno vreme, šta mu je potrebno više...

Да сам ја пропутовао оволико, сајт би ми сигурно изгледао богатије. Ово је грехота. kiklop

Sva  njemu cast, ne bih da umanjim ovu brojku ali covek ju je malo nabacio uvrstivsi recimo Kosovo i Gibraltar kao drzave, hm...........ajde Montenegro od skora, ali ako je bio pre vise od godinu dana tesko da bi se i to moglo uvrstiti u krajnju cifru. Po tome bi onda ja mogao da kazem da sam, proutovavsi bisu YU pre 20-tak godina, bio u 6 drzava.

U svakom slucaju, moj domet je 50-tak drzava a ako bog da i vise, za sada sam na pola puta..........

Sva  njemu cast, ne bih da umanjim ovu brojku ali covek ju je malo nabacio uvrstivsi recimo Kosovo i Gibraltar kao drzave, hm...........ajde Montenegro od skora, ali ako je bio pre vise od godinu dana tesko da bi se i to moglo uvrstiti u krajnju cifru. Po tome bi onda ja mogao da kazem da sam, proutovavsi bisu YU pre 20-tak godina, bio u 6 drzava.

U svakom slucaju, moj domet je 50-tak drzava a ako bog da i vise, za sada sam na pola puta..........

posebno su mu i Korzika, Sardinija, Krf, Baleari ...

posebno su mu i Korzika, Sardinija, Krf, Baleari ...

Pa to je kad čovek voli velike brojke koje kite venac njegove slave i uspeha. S druge strane, nigde nisam naišao da za nešto unosi svoje lične utiske, sve kao da je prepisano iz vodiča.