March 11, 201312 yr Ja sam ziveo 4 meseca tamo,nazalost imao sam nekih licnih problema i morao sam natrag za Srb,ali sada posle 6 meseci,kupio sam kartu krajem Aprila. Sta god te zanima pitaj?
March 11, 201312 yr Pa na primer da li si otisao na blef i trazio posao tamo ili si sredjivao odavde nesto ...kakvi su tvoji utisci tamo za ta 4 meseca ...sa cim si see susretao itd
March 16, 201312 yr Author Reci mi nešto više o tome koliko je lako dnosno teško naći posao konobara u sezoni.tačnije idem tamo 8-og maja..Kakvi su troškovi života,plate konobara,gazde i sve što b i pomoglo da se lakše snadjem....Hvala unapred!!!
March 20, 201312 yr Drago mi zbog tebe Bosko, ali, reci mi kako si dospeo do tog posla ? Preko agencije ili ? I ja bih volela da odem odavde, zbog toga pitam.
April 4, 201312 yr Drago mi zbog tebe Bosko, ali, reci mi kako si dospeo do tog posla ? Preko agencije ili ? I ja bih volela da odem odavde, zbog toga pitam. Ko ne bi voleo da ode odavde Himna Srbije - "Idi dok si mlad"
April 7, 201312 yr Pozdrav, ja planiram preko ljeta na mjesec dva na MAltu. Zanima me da li nekome treba cimer tj. da bi mi izdao neki sobičak?
July 21, 201312 yr pOZ ,planiram da idem na Maltu 1 avgusta ,pa me zanima da li je stvarno tako lako naci posao (mislim na bilo kakav sezonski) i da li je bitno sto ne pricam engleski tecno ,vec znam da se sporazyumem,unapred zahvalna
September 13, 201311 yr Hej Nensi, snadje li se na Malti? Ja planiram da zapalim tamo na nekoliko meseci samo da sklopim kockice. Koja je tvoja kombinacija?
March 3, 201510 yr Ima nekog ko je na Malti trenutno ili bi išao u neko skorije vreme tamo? Zanima me gde bi mogao da tražim stan i posao konobara...Hvala unapred!