Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Spajam Uskrs i 1.maj, oko 10 dana ...

Jos nemam detaljan plan, ali planirala sam Wizz let iz Budimpeste za Tel Aviv, 1-2 dana tamo, onda 3 dana Jerusalem i odatle za Jordan, tj. Petru koja mi je glavni cilj ove avanture  :D

Ako je neko zainteresovan, javite se. 

hej, ja sam mozda zainteresovana. tj zainteresovana sam svakako ali zavisim od mnogih faktora, pre svega vremena jer nisam sigurna da cu biti u srbiji u vreme polaska. imas li kalkulaciju za budzet? bar pribliznu? coucshurfing, low cost, jeftini hosteli? imam neki kontakt u tel avivu mozda bih mogla da se raspitam...javi u sv. slucaju. pozz, Dunja

• Author

hej Dunja,

ja sam ogranicena ovim danima zbog posla, i ne mogu da ih pomerim.

Nemam ogranicen budzet jer to u mnogome zavisi od toga da li idem sama ili imam drustvo.

Planirala sam svakako jeftiniju varijantu, Wizz, couchsurfing ili neki jeftiniji smestaj.

Sve je stvar dogovora :) .. tako da ako si zainteresovana, javi se

:mah:

zdravo opet! da,da, kapiram da je datum fixni, nemam ni ja problem sa njim osim sto ne znam gde cu biti u to doba posto trazim posao a to je skroz nepredvidivo... prva ideja mi je bila zimovanje i cuvala sam pare za to ali ako od toga ne bude nista plan B bi bio Izrael. Ti planiraj kao da si sama a ja cu da uletim ako se do tad smislim!

pozdrav!

Planiram Izrael vec dugo vremena, ali mi uvek nesto drugo iskrsne. A i Jordan sigurno vredi videti. Reci mi molim te, koliki budzet, okvirno, planiras za taj put?